Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHAEL CONNELLY: NATHOLDET.

nathold 385855MICHAEL CONNELLY: NATHOLDET. Oversat af Søren K. Barsøe efter THE LAST SHOW. 343 sider. Kr.
Michael Connelly behøver ikke nogen videre introdution og læseren ved at hver gang er der en garanti for en gang solid spænding i selskab med et spændende persongalleri. Men nu præsenterer Connelly En ny person. Ind på scenen træder den kvindelige strømer fra LAPD. Renee
Renée Ballard har som hun tilsyneladende plejer, rodet sig ud i en hel del besvær. Hun er bl.a. blevet strittet over til natholdet, fordi hun har klaget over sexchikane og over, at hendes partner har svigtet hende. Hendes nye partner vil helst være hjemme hos familien, hvad der passer hende ganske udemærket for der kan hun optræde som en natlig, lone wolf. Hun er vokset op på Maui som datter af en kvinde fra Hawaii, som ikke vil have noget med hende, og en surfer-far, der druknede. Så hun har må siges at have haft en hård fortid. Når hun ikke står på surfbrættet i vandet, er hun overalt i Los Angeles, utrætteligt i krig mod pushere, voldtægtsmænd, mordere og andre skumle typer. Der er rigeligt tage sig af for en transsexuel kvinde bliver pryglet næsten til døde og i en anden sag bliver fem mennesker mejet ned med koldt blod i natklubben The Dancers.
Så derfor lad os slå det¨fast med det samme at, Reneee Ballard er et friskt, nyt bekendtskab fra Connelly. Hun er stærk, uafhængig og fuld af fejl som sin forgænger Harry Bosch. Kort sagt og skrevet hun bliver en af læsernes yndlingsfigurer.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!