Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LIV CONSTANTINE: DEN SIDSTE MRS. PARRISH

densLIV CONSTANTINE: DEN SIDSTE MRS. PARRISH. Oversat af Dorthe Klyvø efter THE LAST MRS. PARRISH. 2017. 298 Sider. 299,95 Kr.
Hold øje med dette forfatternavn. Bag det skjuler sig to amerikanske søstre nemlig Lynne Constantine og Valerie Constantine. På trods af at de bor i hver sin ende i USA. Har de skrevet en af de bedste Domistic Noir romaner.
En af hovedpersonerne er Amber Patterson er en ubetydelig kvinde, og hun er træt af at ingen lægger mærke til hende. Hun føler sig som en lille grå mus. Undertiden fantaserer hun om at være Daphne Parrish - sin komplette modsætning. For Daphne er ikke kun blond, blåøjet og gudesmuk. Hun har ingen pengeproblemer og al den magt hun kan tænke sig, og alle i byen Bishop’s Harbour ved hvem hun er, eftersom hun er godt gift med ejendomsmæglermogulen Jackson Parrish. Hvad Daphne ikke ved er, at Amber har lagt en grusom plan. Hun vil være den næste Mrs Parrish. Ved at spille på Daphnes medfølelse og omsorg, starter hun langsomt intiminere familien. Snart er de to kvinder blevet nære venner og fortrolige, og Amber kommer tættere og tættere på det endelige mål, Jackson. Men der er hemmeligheder gemt i fortiden, som kan forandre alt!
Læseren får foruden en velskrevet fortælling hen ad vejen hvor historien gang på gang tager en ny drejning.
Den Sidste Mrs. Parrish får de aller varmeste anbefalinger.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!