Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JESSICA FELLOWES: MITFORDMORDENE. MYSTERIET PÅ ASTHALL MANOR.

midtJESSICA FELLOWES: MITFORDMORDENE. MYSTERIET PÅ ASTHALL MANOR. Oversat af Kirsten Heltner efter THE MITFORD MURDERS. 2017.398 Sider. Kr.
der er ingen tvivl om at fans af Daisy Goodwin, Julian Fellowes og Agatha Christie vil blive ellevilde og begejstret over denne serie som det allerede vil slutte med bind 6. Alle bøgerne tager udgangspunkt i de autentiske Mitfordmordene, bygget over virkelige forbrydelser og den skildrer på fremragendevis den virkelige Mitford-familie og ikke mindst dens seks excentriske søstre.
Året er 1920. Louisa Cannon drømmer om en vej ud af fattigdommens London, en by, der er hårdt mærket af den netop overståede verdenskrigs gru og rædsler. Louisas redning bliver en ansættelse hos den exentriske familie Mitford der residere på det fornemme Asthall Manor i Oxfordshire. Louises job bliver som kombineret barnepige og selskabsdame for de seks Mitfordsøstre. Og her får hun adgang til en helt ny og fortryllende verden. Især knytter Louisa sig til den eventyrlystne og smukke seksten-årige Nancy, den ældste af søstrene. Hun har en passion for detektivhistorier og brænder for at opleve verden uden for godset.
Men det hele udvikler sig da sygeplejersken Florence Nightingale Shore, der er guddatter til sin berømte navnesøster, myrdes på toget til Hastings. Det får Louisa til at erindrer, at hun har set noget i det tog, der måske kunne være af betydning. Sagen vækker naturligvis opsigt, og snart vikles både Louisa og Nancy ind i en mordgåde, der er lige så spændende, som den er livsfarlig.
Mitfordmordene er gået rent ind for undertegnede. Der er miljø, spænding, intriger og en godt skrevet og medrivende historie der bringer læseren ud på kanten af stolen.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!