Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SARA BOUCHET: SIVAS VIDNE

svaeSARA BOUCHET: SIVAS VIDNE. 448 Sider. 299,95 Kr.
Boouchet bog starter lige på og hårdt."En kvinde springer ud fra et kirketårn, en anden ung pige hænger sig i et lagen, og en gruppe unge begår kollektivt selvmord på en afsidesliggende parkeringsplads i Nordsjælland. Spørgs-målet er om det bare er tilfældige, ulykkelige hændelser, eller er grusomhederne på en eller anden mystisk måde forbundet?
Hovedpersonen Dannie Lind er lidt af en neurotiker og en enspænder, og ikke mindst er hun dyb i krise. Hun er netop blevet suspenderet fra sit job som præst, hendes kæreste er ganske pludseligt gået fra hende, men der dog et lyspunkt. Nemlig den spredte kontakt til ekskærestens syv-årige søn Louis. Da hendes søster Sophie kontakter hende fra St. Andrews i Skotland og beder hende komme hurtigst muligt, er det derfor en kærkommen lejlighed til at rejse væk fra alle problemerne. Men der er bare det da Dannie arriverer, er Sophie forsvundet.
Sophie efterlader sig dog store mængder af forsknings-materiale der drejer sig om sære emner som hekseprocesser i middelalderen, besatte børn, uddrivelse af dæmoner og andre slige ting. Det tvinger også Dannie til at se indad i sig selv, men også tilbage mod en særpræget opvækst, hun af flere årsager allerhelst så gemt og glemt i glemmebogen. Langsomt nærmer hun sig opklaringen af en morbid hemmelighed, der har været skjult i århundreder. Og den indsigt, hun opnår, er langt mørkere, end hun nogensinde har kunnet forestille sig.
Savas vidner - er en nervepirrende sindsoprivende psyko-logisk thriller. Der går hele paletten rundt om kærligheden, dæmonerne, om selvmordets mysterium og ikke mindst middelalderens hekseprocesser. Med det desillusionerede moderne menneskes problemer i centrum. Hendes hovedperson er unik og godt kreeret
Historien er slet og ret fremragende som får de varmeste anbefalinger med.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd