Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHELLE ADAMS: MIN SØSTER

minMICHELLE ADAMS: MIN SØSTER. Oversat af Anne Mette Poulsen efterMY SISTER. 2017. 361 Sider. 299,95 Kr.
Hvis du kendte min søster, ville du også løbe din vej.Så sandt så sandt. Denne Søster er den skinbarlige ondskab.
Først var der Robert Kneel-episoden, som var grusom i al sin brutalitet. Så var der også hvad skete der egentligt med Margot Wolfe, og nu har hun søsteren Elle fundet hovedpersonenDr. Irini Harringford igen.
Irini blev nemlig givet væk af sine forældre lige før hun rundede sin fire års fødselsdag. Selvom hun har brugt det meste af sit liv på at overbevise sig selv om, at hun ikke har brug for forældrene, længes Irini dybt nede efter at forstå, hvorfor hun blev forladt, mens hendes forældre beholdte hendes ældre søster, Elle.
Så da Elle kontakter hende med nyheden om, at deres mor er gået bort, går Irina meget modvilligt med til at komme hjem til familiens hus i Horton. Hende og Elle har ellers aldrig ikke været tætte. Irini ved nemlig desværre alt for godt, hvad Elle er i stand til. Uforklarligt drages hun alligevel mod sin gådefulde søster, og hel klar og rædselsslagen over den magt som Elle, hun har over hende. Alligevel prøver Irini at beskytte sig selv, selvom hun er ved at blive suget tilbage ind i sin families giftige spind af hemmeligheder (og dem er der mange af) og snart indser hun, at fortiden er mere kompliceret og kompleks, end hun havde troet, og at hendes egen fremtid er afhængig af, at hun opdager sandheden om, hvorfor hun blev givet væk.
Det er en historie en rigtig nerveryster der sidder lige midt i hjertekullen. Læs selv og bliv overbevidst.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd