Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CHRISTIAN FROST: VALMUEMANDEN.

valCHRISTIAN FROST: VALMUEMANDEN. 438 Sider. Kr.
Det er den fjerde thriller fra Christian Frost. Mærkelig nok er der mange forskellige ”Mand” i bøgernes titler p.t. Som f.eks.: Kridtmanden, Kastanijemanden, Æblemanden (biperson), og nu Valmuemanden. Den tager sin begyndelse en varm sommerdag hvor to unge piger forsvinder ud i den blå luft. Selv en febrilsk og dybdegående efterforskning af den 9-årige og den 16-åriges forsvinden bringer ingen nye beviser. Et halvt år senere bliver den 9-årige pige fundet død i Sydspanien - iklædt en fin aftenkjole og med sin gamle teddybjørn i favnen.
"Valmuemanden" er et herligt gensyn med makkerparet Falster og Hede. Det nemlig dem der bliver tildelt den grusomme og ildevarslende sag. Inden længe finder parret da også flere inkriminerende spor, der forbinder forbrydelsen op til de allerhøjeste samfundslag. Til en hemmelig organisation, der arrangerer sexorgier med mindreårige for deres rige og forrykte klienter.
Christian Frosts "Valmuemanden" er fjerde krimi i serien om kriminalassistent Erik Otto Falster og hans tro følgesvend Lars Hede. På Krimicirklen seer vi frem til 4´eren.
Finn Hansen.

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!