Onsdag, juni 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LINWOOD BARCLAY: SLØREDE SANDHEDER

sloLINWOOD BARCLAY: SLØREDE SANDHEDER. Oversat af Marielle Nielsen Hansen efter FAR FROM TRUE. 2016. 445 Sider. Kr. 299,95
Slørede Sandheder - er det længe ventede bind 2 i Promise Fall trilogien.
Et grotesk uheld har slået Lucy Brightons far ihjel. Da hun besøger hans hus, er hun sikker på, at nogen har været der lige før hende. Hun beder derfor den privatdetektiven Cal Weaver om at undersøge det – men Lucy er slet ikke forberedt på, hvad han vil finde i huset.Cal opdager nemlig et hemmeligt ”legerum” i kælderen, som er komplet med videoudstyr, men noget peger på at der mangler en optagelse. Hvordan hænger den stjålne DVD sammen med de andre forstyrrende begivenheder, som finder sted flere steder i byen? Da Cal fortsætter sin efterforskning, og så begynder flere folk at dø på mærkværdig vis, og det står det klokkeklart, at nogen går målrettet efter Promise Falls. Men hvem er denne person? Og hvor langt vil denne person gå? Igen spøger tallet 23 i bind 2 også.
Nu venter vi på det afsluttet bind og ikke mindst hvad det omtalte tal 23. For det har tilsyneladende en betydningn for den der gemmer sig bag Mr. 23. Derfor hedder det tredje bind meget naturligt TREOGTYVE.
Det kan simpelthen ikke gå hurtigt nok før vi får løsningen. Bind 2 tog et god del af nattesøvnen fra undertegnede.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!