Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

NIS JAKOB: EN DØD RUSSER.

enNIS JAKOB: EN DØD RUSSER. 401 Sider. 329,95 Kr.
Nis Jakob har efterhånden skrevet en række spændende kriminalromaner. Nu har han i gang med en serie som tegner til at blive rigtigt spændende og interessant. Det skyldes ikke mindst det psykologiske i fortællingen. Hans nye hovedperson Wolf. Han mister sit job som politikommissær efter en lidt for blodig skudepisode og et voldeligt overfald på nogle kollegaer. Wolf bliver herefter kontaktet af en privat efterretningstjeneste. Deres henvendelse tilbyder ham et velbetalt job, hvor han vil kunne bruge sine evner og erfariong som han fik da han var jægersoldat.
Gennem forskellige likvideringer, afpresninger og sabotager ønsker den hemmelige organisation, (der tilsyneladende har rødder i en kors-ridderorden), at ændre den apokalyptiske kurs, som verdens udvikling har taget og stadig tager i disse år.
En anden hovedperson er den russiske politikvinde Inessa. Hun er i gang med sin helt egen private efterforskning. Jagten gælder en dansk seriemorder, der myrder løs på østeuropæiske kvinder og bagefter lægger videoer af mordene ud på nettet. Da Wolf sendes ud på en livsfarlig mission beder logen hende om at hjælpe ham og det gør han på en yderst effektiv måde.
Nis Jakob har med Wolf serien lagt op til en gang psykologisk spænding med en række interessant personer og en fængslende intrige med vanlig finesse for højspændte dramaer, som internationale og realistiske og politiske dagsordener samt privatlivets altoverskyggende og eksistentielle udfordringer.
Det næste bind i serien har fået titlen 1000 Piskeslag og skulle udkomme i 2019.
En Død Russer – der viser Nis Jakob i topform - slutter med to cliffhangers hvor hovedpersonerne svæver i yderste fare.
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!