Torsdag, april 25, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CATHERINE RYAN HOWARD: DØDELIG LØGN

dedeCATHERINE RYAN HOWARD: DØDELIG LØGN. Oversat af Henriette Rostrup efter THE LIAR´S GIRL. 2018. Sider. Kr 299,95
Det er forfatterens anden thriller. Og hvis den første er lige så spænende som Dødelig Løgn og det er der noget der tyder på Nødsignaler blev nomineret og vandt flere priser. Så Jentas få fat i den.
Alison Smith, tror, at hun kender sandheden. Men hun kan hurtigt regulere sin tro.Der er gået ti år siden, forlod Dublin. Ti år siden hendes bedste veninde Liz blev offer for den berygtede Kanalmorder. Det er også ti år siden Alisons verden brød sammen. Der viste det sig, at det var hendes kæreste Will Hurley, der havde myrdet Liz og fire andre unge kvinder.
Nu er endnu en ung kvindes lig blevet fisket op af Dublins kanaler. Drabsmetoden er den samme som for ti år siden, men Will Hurley sidder indespærret på en retspsykiatrisk afdeling.
Samtidig prøver Alison alt hvad hun kan for at leve et normalt liv i Holland.
Men så dukker to irske efterforskere op ved hendes dør, og hun må nødtvunget igen forholde sig til sin fortid og den mand, hun engang elskede. For Will Hurley påstår at sidde inde med viden, politiet skal bruge i deres efterforskning. Viden, han kun vil orienterer Alison om.
Foruden et spændende intrige og skarpe portrætter af både hoved og bipersonerne er der et par solide overraskelser. Anbefales varmt.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd