Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

NELE NEUHAUSE. ULVEN

ulveNELE NEUHAUSE. ULVEN Oversat af Jacob Jania efter BÖSER WOLF. 2012. Sider Kr. 474 Sider. Kr. 249,95
Temaet og det store spørgsmål er I Ulven ”Hvor meget ved du egentlig om dine nærmeste, og hvem kan du stole på?”
Det hele starter brutalt og grusomt en hed junidag. Her bliver liget af en højst 16-årig pige reddet op af floden Main ved Eddersheim små fyrre kilometer fra lillebyen Taunus.
Obduktionen viser, at hun er blevet groft mishandlet og derefter myrdet. Det underlige er, at ingen personer savner pigen. Fire uger efter fundet står Pia Kirchhoff og hendes chef Oliver von Bodenstein stadig på bar bund med hensyn til hvem pigen er. Stemningen i deres politienhed Hofheimer K11 er derfor totalt nedtrykt, da teamet kaldes ud til et andet tilfælde: En kendis tv-vært, der er berygtet for sin sensationsjournalistik, er blevet overfaldet; det lader til, at hun under sin researcharbejde er kommet for tæt på den forkerte slags mennesker, der uden skånsel myrder løs hvis de føler sig truet. Under den videre efterforskning støder Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein på bringer på sporet af en farlig hemmelighed. Den fører dem til en afgrund af ondsindet brutalitet midt iblandt byens velfriserede borgerskab, og sagen tager pludselig en personlig drejning.
Ulven er det tredje bind på dansk i serien om politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein. Den er nervepirrende og spændende fra start til slut. Kort sagt Nele Neuhause er et af de helt store navne i Tyskland og absolut også i Danmark hvor hun for alvor har slået sit navn fast. Men bare rolig der ligger 6 titler og venter.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd