Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

INGER WOLF: EN DJÆVELSK PLAN.

endINGER WOLF: EN DJÆVELSK PLAN. 277 Sider. Kr.
starter med at politiet finder en ung, handicappet mand dræbt og derefter kastet i swimmingpoolen. Modvilligt indvilliger psykiateren Christian Falk med at hjælpe dem med en gerningsmandsprofil. Men den beslutning skal han dog komme bittert til at fortryde.
For inden han ser sig om, befinder han sig i stedet i sit livs værste mareridt. Pludselig er han ikke blot midtpunkt for efterforskningen, men også efterlyst for drab, og han risikerer at miste alt - både privat og professionelt.
Med politiet tæt i hælene forsøger han desperat at komme til bunds i intrigerne, men konstaterer snart, at han desuden for at være i politiets søgelys er oppe mod to gamle fjender, som gerne vil udnytte situationen til at tage en frygtelig hævn.
Desværre er En Djævelsk Plan -det sidste bind i trilogien om psy-kiateren Christian Falk, der bistår Østjyllands Politi med gernings-mandsprofiler i særligt vanskelige og modbydelige kriminalsager.
Inger Wolf modtog i 2006 Det Danske Kriminalakademis Debutantpris for Sort Sensommer, den første bog i en serie på syv om Daniel Trokic fra Østjyllands Politi. Og angående trilogien om Falk, skulle det ikke undrer at Wolf også bliver belønnet for den. Den kostede i hvert fald undertegnede nattesøvnen mellem 29 og 30 august. Den Djævelske Plan er virkelig Djævelsk herom hersker ingen tvivl.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd