Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MIKAELA BLEY: LYKKE

lykkeMIKAELA BLEY: LYKKE over af Lilian Kingo efter LYCKE. 2015. 304 Sider. 199,95 Kr.
Så er der atter et nyt og interessant navn fra broderfolket på den anden side af Øresund.
Bley´s historie begynder en regnfuld dag i maj hvor regnen står ned i stænger. Midt i det forsvinder den 8 - årige gamle Lykke uden for Kungliga Tennishallen i Stockholm. Ellen Tamm, en ung og ærgerrig tv-4 journalist, får som opgave at følge sagen tæt. Sporene er meget få, og Ellen synes slet ikke at politiet gør nok for at finde pigen. Hvad være er at man kommer heller ikke kommer nogen vegne med Lykkes fraskilte forældre. De svarer hvergang undvigende på spørgsmålene fra politi og pressen. Moren virker kold og ligeglad, faren opfører sig ligeledes mistænkeligt,og stedmoderen synes selvoptaget og jaloux på opmærksomheden. Barnepigen er tilsyneladende den eneste, der kender Lykke bedst.
Ellen bliver nærmest besat af at finde Lykke, for sagen virker på mange måder hewndes egne smertefulde minder fra hendes egen fortid, og Ellen er i færd med at miste selvkontrollen over sagen. Med Lykke-sagen drages hun nemlig ind i en verden af familiehemmeligheder, løgn og bedrag, og hun tvinges til at konfrontere sine egne dæmoner.
Mikaela Bley tegner til at blive et spændende bekendtskab. Hun har kreeret et medrivende plot og en historie ender i en en kæmpe overaskelse.
Lykke er første bind i serien om tv-journalisten Ellen Tamm. Der ligger to titler ligger og venter på oversættelse Det er Liv o0g Louise. Måske skulle der kigges nærmere på de to?
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!