Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

BILL CLINTON & JAMES PATTERSON: PRÆSIDENTEN ER FORSVUNDET. O

preBILL CLINTON & JAMES PATTERSON: PRÆSIDENTEN ER FORSVUNDET. Oversat af Signe Lyng efter THE PRESIDENT IS MISSING. 2018. 480 Sider. 249,95 Kr.
Det er med stor spænding undertegnede så frem til da det blev offentliggjort at, Bill Clinton og en af USA´s bedste forfattere James Patterson som er forvent med at lige så snart han udgiver en ny bog havner straks som nummer 1 på Bestsellerlisterne. Og lad det være sagt skrevet at der venter en fremragende læseoplevelse til dem der endnu ikke har læst: Præsidenten Er Forsvundet.
Og de to Herrer den forhenværende amerikanske præsident Bill Clinton og bestsellerforfatteren James Patterson supplerer hinanden godt.
Det Hvide Hus er som bekendt base for USA’s præsident og dermed domicil for en af verdens bedst bevogtede og mest overvågede personer. Og det er netop her at man fornemmer den insiderviden som Clinton naturligvis har. Og når så historien speedes op med plotmageren James Pattersons flair for spænding og overraskelser på stribe.
For kardinalspørgsmålet er; hvordan er det så overhovedet muligt for præsidenten at forsvinde uden at efterlade sig et eneste spor? Og hvis han er forsvundet frivilligt – Hvad er hans motiv for flugten? Præsidenten er forsvundet er naturligvis en spektakulær thriller fra den absolutte magts korridorer. Den giver et enestående og strålende indblik indblik i, hvordan det opleves at være leder af verdens førende supermagt: Hvor han dagligt udsættes for massive pres, de umulige beslutninger der skal træffes, men også de uendelige muligheder for at at forandre spillets regler.
Mere vil undertegnede ikke afslører ikke andet at de knapt 500 sider er alle 249,95 kroner værd, herom hersker ingen tvivl. Måske et kommende forfatterskab der har set dagens lys? Hvem ved?
Finn Hansen..

DMC Firewall is a Joomla Security extension!