Tirsdag, september 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEPHANIE PERKINS: NÅR INGEN KAN HØRER DIG SKRIGE.

naarSTEPHANIE PERKINS: NÅR INGEN KAN HØRER DIG SKRIGE. Oversat af Laura Konradi Brodersen efter THERE´S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE. 2017. 301 Sider. 199,95 Kr
Forfatteren Stephanie Perkins- debuterede med den (eftersigende saftige erotiske roman) Anna Og Det Franske Kys og yderligere et par stykker mere i samme boldgade, har skiftet genre og er tilbage med et forfriskende bud på den klassiske slasher-genre. Fyldt med masser af blod. Og selvfølgelig også krydret med masser af romantik.
Der er næsten gået et år siden, at hovedpersonen Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor. Det var langt fra alfar vej langt ude på landet i Nebraska. Hun er dog stadig ved at finde sig til rette med sit nye liv. Og hun er stadig jaget af sin fortid fra Hawaii.
Der kommer fra alvor fart over feltet da det pludseligt begynder at svinde godt ud i flokken af skolekammerater. For en efter en bliver hendes medstuderende på byens lille high school nemlig myrdet i en række brutale drab. og imens politiet har sat massivt ind på jagten efter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder. Den er virkeligt godt skrevet gang på gang får læseren koldsveden til at risle ned af ryggen medens de uhyggelige begivenheder udvikler sig.
Anbefales varmt.
Finn Hansen.

 

Our website is protected by DMC Firewall!