Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MORTEN BUSCHMANN: UDSTKKER.

udsMORTEN BUSCHMANN: UDSTKKER. INDHENTER lll. 277 Sider. Kr.
Bind 3 i Indhenter serien, begynder hårdt og brutal Det er Året 2014. En mand findes halshugget i Hornbæk Plantage, og politiet står uden konkrete spor. Drabet minder på mange måder om afstraffelses-metoder der praktiseres i Mellem-østen, men der er ingen hjælp at hente hos de diverse efterretningstjenesterne. PET har travlt med at afværge nye terrorangreb i København, og FE er i gang med forberede Flyvevåbnets missioner i Irak og er i fuld gang med koncentrere om de videre operationer mod Islamisk Stat. Og oven i det hele har politiet både mandskabsproblemer; samtidig overarbejdstimerne hober sig op.
Den arbejdsløse Annesofie Gundelach er i store i økonomi-ske vanskeligheder og skal bestå komplicerede tests for at blive indhenter. Hendes døtre der må må klare sig selv, har tilsyneladende rodet sig ud i noget snavs.
Eftersøgte Lukas Fisker meldes dræbt i det borgerkrigsramte Syrien – manden, som har myrdet seks junkier i Danmark og et ukendt antal nazistiske krigsforbrydere i Europa. Nyheden om snigskyttens død bringer et hav af hemmeligheder dukker op til overfladen, og alt kommer i spil, da Annesofie og eksdrabschef John Milner atter hvirvles ind i nye og gamle mord.
Der fart over feltet. Det hele spændende serveret som leder tankerne i retning af svundne dage hvor man slugte den ene Robert Ludlum.
Anbefales
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!