Mandag, maj 27, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHEL BUSSI: DET GLEMTE BARN.

detMICHEL BUSSI: DET GLEMTE BARN. Oversat af Anders-Juel Michelsen efter NE LÄCHE PAS MA MAIN. 2015. 367 Sider. 299.95 Kr.
Der er et eller andet fælles træk den nye generation af franske forfatter kan og behersker til fulde. Nemlig det, at opbygge en historie med et plot der gang på gang tager en ny drejning når læseren tror at han/ hende har teck på historien. Det kan dokumenteres ved at læse: Bernard Minier, Pierre Lemaitre, Michel Bussi og ikke mindst Guillaume Musso. Her kommer den helt nye og aktuelle fra Bussi.
Den foregår på på det idylliske ferieresort på øen Réunion. Her nyder Martial og Liane Bellion en skøn ferie i fulde drag sammen med deres seksårige datter, kælenavn Sofa .
Øen har nemlig med alt hvad man kan ønske sig. Blå himmel, turkist vand, og palmetræer der svejer let i vinden og en varm brise. Men så brydes idylen hårdt og brutalt som et lyn fra en klar himmel. Det sker da Liane Bellion pludselig forsvinder. Moren har bare lige gået op på deres hotelværelse ved tretiden om eftermiddagen, og siden er der ingen der har set hende. Da man undersøger værelset, er der blod overalt! Der er dog en ansat på hotellet hævder, at han har set Martial på gangen på forsvindingstidspunktet.
Så tager sagen for alvor en ny og endnu mere mystisk drejning for så forsvinder også Martial og hans datter. Det sætter en omfattende menneskejagt i gang over hele øen. Samtidig tårner spørgsmålene sig op i hobevis. For har Martial virkelig slået sin kone ihjel? Og hvis han ikke har, hvem er det så? Og hvorfor virker han så så skyldig?
Det Glemte Barn - er kort sagt og skrevet endnu en genial kriminalroman som man ikke kan lægge fra sig. Snedigt og med et realistisk godt konstrueret plot.
Køb den. Læs den.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!