Onsdag, juni 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JULIE HASTRUP: BLODSPOR

blodspoJULIE HASTRUP: BLODSPOR. 446 Sider. 199,95 Kr.
Blodspor - er det 7. bind i rækken med drabsefterforskeren Rebekka Holm i centrum. Denne gang skal hun opklare hvad det er for en morder, der er rasende nok til at gå amok og udrydde en hel familie? Familien Friis, tilsyneladende et almindelig midaldrende ægtepar og deres to unge sønner. De findes dræbt af skud i deres spisestue i et mondænt parcelhuskvarter lige nord for København.
Drabsefterforsker Rebekka Holm og resten af hendes team bliver mødt af et gerningssted i et orgie af blod og kaos – og ikke mindst fordi et af ofrenemoren, Jette Friis, er den eneste der sidder bundet til sin stol med hele ansigtet skudt væk. Familien var tilsyneladende både velfungerende og vellidte. Så hvorfor skulle de fire menneske bare udryddes sådan uden videre?
Rebekka har det heller ikke for smart. Hun kæmper nemlig med at acceptere den forfærdelige situation, hun befinder sig i: Hendes elskede Niclas der blev stukket ned i Finland. For at holde skruen i vandet begraver hun sig dybbere og dybbere i sagen om familiedrabet. Lidt efter lidt kommer hun nærmere sandheden om de dystre hemmeligheder og løgne, der har foregået i omgivelserne omkring familien.
Til sidst viser det sig at hemmelighederne trække blodige spor til en grusom virkelighed, der udspillede sig under Francos rædselsregime i Spanien. Hvem var Familien Friis i virkeligheden? Og hvem er dristig nok til at angribe en hel familien på én gang?
Julie Hastrup har stille og roligt skrevet sig helt op i det danske paranas i krimigenren. Blodige Spor er endnu et strålende eksempel herpå.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!