Fredag, november 16, 2018

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JØRN LIER HORST: HULEMANDEN.

hule JØRN LIER HORST: HULEMANDEN. Oversat af Rasmus Bjørgmose efter HULEMANNEN. 2013. 323 Sider. Kr.  
Det er efterhånden den 5. udgivelse på dansk fra nordmandens i alt udgivne snart 10 i serien om efterforsningsleder William Wisting (Bind 10 udkommer 1. juni).
DENNE GANG KOMMER DØDEN TIL WILLIAM WISTINGS EGET NABOLAG …
Tilsyneladende bare et banalt dødsfald. Som opdges blot tre huse fra efterforskningsleder William Wistings eget hjem. Her har en mand siddet død foran sit tv i fire måneder. Intet tyder på, at der ligger noget kriminelt til grund for dødsfaldet. Ofret Viggo Hansen, var bare et mennesker, der ikke blev set, selvom han levede midt blandt masser af andre mennesker. Dødsfaldet får ingen overskrifter i aviserne, men noget ved sagen vækker nysgerrigheden hos Wistings journalistdatter, Line. Hun vil lave et nyskabende portræt af en helt ukendt person.
Men netop som Line starter sine researchundersøgelser, får politiet melding om endnu et andet dødsfald. En mand bliver fundet på en granplantage, og han bærer præg af, at have ligget der længe. Et opsigtsvækkende fund på den døde bliver indledningen til en af de største menneskejagter i norsk kriminalhistorie. Det eneste der kan hindre politiet i deres efterforskning er hvis pressen får nys om det, der er under opsejling.
Det er egentligt svært at røbe mere for historien udvikler sig til et af de mest uhyggelige kriminalsager som har landet på Wistings skrivebord. Det er en sag der snart involverer FBI.
Undertegnede vil godt skrive under på det er en af de bedste krimier som Jørn Lier Horst har skrevet. Læs den. Gys med. Og til forlaget Hit med en ny Jørn Lier Horst.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd