Torsdag, juli 18, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

D.B. JOHN: NORDSTJERNEN.

nordD.B. JOHN: NORDSTJERNEN. Oversat af Hans Larsen efter STAR OF THE NORTH. Sider. Kr
Nordstjernen – Er foruden at være en spændende thriller også (desværre) en historie om en verdens mest forhadte regimer Nordkorea. Der har en psykopat af en leder. Denne beretning handler om tre personer der sætter sig op mod det nordkoreanske regime og risikerer derved alt.
Sydkorea, Anno 1998: En teenagepige forsvinder sporløst fra en strand. Tolv år senere i USA forsøger CIA at rekruttere hendes tvillingesøster Jenna. For der foreligger beviser for at hendes søster stadig er i live og befinder sig i Nordkorea. Jenna vil gøre alt for at redde sin søster – også selvom redningsmissionen fører hende dybt midt ind i det aflukkede regimes sorte hjerte.
I jagten på sin søster krydser Jennas veje Cho Sang-ho, en højtstående embedsmand fra det nordkoreanske regime. Han får snart sine egne grunde til at trodse styret. Også i provinsen er der begyndt at ulme i den civile ulydighed, hvor en ganske almindelig kvinde fra landet finder en af fjendens forbudte balloner med sydkoreansk proviant og involveres i en farlig, men lukrativ sortbørshandel. En skjult fortid væver på en mystisk måde hendes skæbne sammen med Cho Sang-hos, og da de møder hinanden, må de kæmpe for at overleve regimets rædsler.
Hver især gør de det utænkelige: Med livet som indsats går de op mod det kommunistiske styre og sætter ikke blot deres eget liv men også deres familiers liv på spil.  40 540

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!