Torsdag, juli 18, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SOFIA SARENBRANT: SYNDEBUKKEN.

syndSOFIA SARENBRANT: SYNDEBUKKEN. Oversat af Kamilla Jørgensen efter SYNDABOCKEN. 368 Sider. 249,95 Kr.
Det er en sand bølge af voldsomme og voldelige indbrud huserer den pæne og ellers fredelige svenske forstad Bromma. Der kommer for alvor fokus på Bromma da en teenager bliver fundet myrdet i et hus der var udsat for indbrud. Det bringer kriminalinspektør Emma Sköld ind i efterforskningen af mordsagen. Spørgsmålet er om mordet og indbruddet hænger sammen? Eller om der er mere ved sagen, end det ser ud til ved første øjekast?
Politiets hovedmistænkte i "Syndebukken" er udenlandsk rengørings-damen, der finder drengens lig, og den baltiske håndværker, der er blevet fanget midt i udførslen af et indbrud. Men Emma er endnu ikke fuldstændigt overbevist om de mistænktes skyld, så hun graver dybber ned ned i beviserne og begynder at tage efterforskningen i egen hånd - hvilket får skræmmende og dødsens farlige konsekvenser.
Atter en gang er det en gang gedigen og medrivende og ikke mindst en spændende historie med et troværdigt plot som den svenske forfatter leverer. 40 5 Der er 5 velfortjente diamanter.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd