Mandag, august 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MATTHEW ARLIDGE: KONGENS EFTERFØLGER.

konMATTHEW ARLIDGE: KONGENS EFTERFØLGER. Oversat af Stig W. Jørgensen efter LITTLE BLUE BOY. Sider 199,00 Kr.
I den nye Matthew Arlidge´s thriller Kongens Efterfølger – (Den børne leg/remse vi vist i Danmark kalder Rolf og hans kæmper) - kommer hans hovedperson, kriminalkommissær Helen Grace for alvor på hælene. Grundet hendes egen mørke hemmelighed.
Det sker da der findes et lig i en S/M-natklub. Desværre samme som Grace selv frekvantere. Derfor kommer døden pludselig alt for tæt på, og Helen Grace står overfor et vigtigt og definitivt valg. Hun har jo også som bekendt en personlig forbindelse til offeret, samt hendes eget dobbeltliv som for alt i verden skal holdes skjult for offentlig-heden. Spørgsmålet er om hun skal fortælle sandheden og risikere at miste mordsagen, eller skal hun holde det hele skjult og risikere selv at blive fanget i det grufulde spind?
Kongens Efterfølger er det 5. bind , holder stadig de gode takter som læser kan man ikke lægge den fra sig. Denne thriller serie er og bliver vanedannende. De psykologiske drejninger som bogen bruger med stor ekspertise er frygtindgydende og virkelig uhyggelige thriller i serien om Kommissær Helen Grace fra Matthew Arlidge. Arlidge er som vides forfattern til Okker gokker, Bro bro brille og Dukkehuset. Atter bruger han på fornemvis Børneremser som den røde tråd i sine fortællinger og der er nok af dem. De tæller over 100 stk i det engelske. Endnu en gang præsenteres læseren for gedigent underholdning med et godt veltilrettelagt plot. Der er garanteret flere bind på vej fra forfatteren og Jentas ikke at forglemme. Der er 6 diamanter til Arlidge. PS. Det 6. bind kan ikke komme hurtigt nok. Vi kan ikke efterlade hovedpersonen der hvor hun er i bogens slutning. 40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd