Mandag, august 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

VIVECA STEEN: ISKOLDE ØJEBLIKKE.

iskVIVECA STEEN: ISKOLDE ØJEBLIKKE. 10 SKÆRGÅRDSFORTÆLLINGER. Oversat af Karsten Nielsen efter ISKALLA ÖGONBLICK. 2017. 314 Sider. Kr.

I Ti skærgårdshistorier får læseren masser af baggrundsstof om Viveca Steens persongalleri. Hvor dan de voksede op og om derres oplevelser og opvækst på godt og ondt.

F.eks hvordan gik det til, da Nora og Thomas lærte hinanden at kende? Man får også grunden til hvorfor det lige blev Nora der arvede den legendariske Brandske Villa. Villaen som måske kan smykke sig som Sandhamns måske smukkeste hus? Læseren får også hvilke hemmeligheder der gemmer sig i havets dyb for en uskyldig sejler. Ting der også bliver berørt er om det virkelig sikkert at fejre midsommer i skærgården? Det og mange ting bliver afsløret for læseren.

Novellesamlingen er et must for fans af Viveca Steens frenragende kriminalromaner. Forfatteren har for længst slået sit navn fast. Hun har også for lang tid siden sat Sandhamn og den stockholmske skærgård på verdenskortet, og millioner af læsere følger trofast Nora Linde og Thomas Andreassons nye eventyr både i bøgerne og gennem den populære tv-serie, der bygger på dem. Samlingen får 6 diamanter. 40 540

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!