Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

INGER WOLF. SORGER. 1. BIND I SERIEN PYROMANEN.

infINGER WOLF. SORGER. 1. BIND I SERIEN PYROMANEN. 368 Sider. 150,00 Kr.
Med Sorger - præsenteres læseren for en hel ny politiduo. Det må også siges at det i høj grad også er et umage par. Brandforskeren Klara Larsen og strømeren Sebastian Vinther.
Sagen åbnes med et hus brænder ned i den lille jyske landsby, Fjelstervang, som er en rigtig som ligger som et smørhul i det midtjyske. Hurtigt bliver man klar over at der er en pyroman på spil. Den voldsomme brand er påsat, og en dreng er brændt inde.
Da det desuden viser sig, at drengen har været indespærret i et skab, tilkalder det lokale politi brandefterforsker Klara Larsen, og hun bliver assisteret af politimanden Sebastian Vinther. Efterhånden som de får afhørt den omkomne drengs skolekammerater og den lokale befolk-ning er en broget flok. Politifolkene konstaterer hurtigt, at der er en udbredt frustration i området ikke mindst på grund af stor arbejdsløshed, og en ungdom der keder sig bravt. Det går også op for dem, at der har været flere påsatte brande og uforklarlige hændelser i den senere tid. Men efterhånden som Klara og Sebastian borer sig ned i sagen, bliver det klart, at Klara selv har noget mørke hemmeligheder i bagagen, et traume fra sin fortid, som vækkes til live ved synet af ild.. Den nye politiduo som Inger Wolf introducerer skal nok tage de danske læsere med storm. Duoen er ligesom hund og kat for Klara er vant til at køre sololøb og hun er træt af den snaksalige og nysgerrige makker. Læseren følger ligeledes den anonyme pyromans tanker og handlinger. I baggrunden spøger en Rød Dæmon som har en betydning for sagens opklaring til sidst. Der er 6 diamanter til Inger Wolf, Klara og Sebastian. 40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!