Mandag, august 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

RUTH WARE MRS. WESTAWAY ER DØD.

ruthRUTH WARE MRS. WESTAWAY ER DØD. Oversat af Sara Koch efter THE DEATH OF MRS. WESTAWAY. 2018. 375 sider. Kr

Ruth Ware er stadig tro mod den klassiske engelske kriminallitteratur tradition som Agatha Christie var ekspert i. Nu udkommer hendes bog nr.3. Hovedpersonen den unge Hal Westaway modtager et brev om, at hun har arvet en gantisk formue fra sin bedstemor. Der er bare ét problem. Hals bedstemor har været død i 20 år.

Der er tydeligvis sket en fejl, men hvis nogen har brug for pengene, er det Hal. Hun hutler sig gennem tilværelsen med at ligge tarotkort til folk og hun har en gæld hun skal betale til nogle lyssky og farlige personer. Hun er ligeledes temmelig alene i verden, så hun beslutter sig at møde op til begravelsen. Klædt i sort tropper hun op på familien Westaways gamle gods, hvor alle arvinger er samlet. Nu er der ingen vej tilbage. Men desværre er det ikke kun Hal , der bluffer og spiller skuespil. Familien Westaway gemmer hemlig på mange hemmeligheder – og de er parat til at slå ihjel for dem.

Ruth Ware har skrevet en realistisk og overbevisende krimi med masser af drejninger og overraskelser om mord og familiemysterier. Ware er bare et af de helt store i litteraturen p.t.

6 Diamanter.40 540

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!