Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

Morten Thor Hansen. BERNSTEINS HEMMELIGHED

 MhhORTEN THOR HANSEN: BERNSTEINS HEMMELIGHED. 471 Sider. Kr. 249,95.
Det må siges at være noget af en debut og stange en spændingsroman på 471 sider ud og så klare det med stort bravour. Undertegnede som læste den følte sig straks hen til de actionsprægede dramaer som f.eks. Alistair NacLean mestrede til fulde. Det samme gør Morten Thor Hansen.
Bogens hovedperson Charlotte får et uventet opkald, om at hendes far ligger for døden på Bornholm. Hun tager efter tyve års frivilligt eksil tilbage til palæet på Bornholms klippekyst, hvor han bor alene med sin hushovmester. Charlotte kommer lige akurat forsent, faderen er død lige kort forinden.  Efter faderens død, begynder arbejdet Charlotte at prøve at få styr  på hans forskellige anliggender. Langsomt men sikkert, graver Charlotte sig dybere ned i den hemmelighedsfulde mand hun kaldte sin far. Samtidig begynder der at blive begået mord i lokalområdet, og pludselig er hun og hendes venner hvirvlet ind i gamle hemmeligheder, som nogle gerne ser forblive hemmelige. De kæmper en indædt kamp for overlevelse, samtidig med at de afslører sammensværgelser om mord, tyveri og gamle fortabte skatte, som trækker tråde helt tilbage til slutningen af 2. verdenskrig.
Men kan hun stole på alle? Og alt imens sagen udvikler sig øges dødskvoten.
Det er en fremragende debut og ikke en side for lang. Jeg vil gå så vidt og foreslå, at Morten Thor Hansen sætter sig i forbindelse med et af de mere kendte forlag. Jeg er sikker på at der nok skal være et af dem der gerne tager ham i deres stald så han kommer ud til et større publikum!
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!