Mandag, august 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

INGER GAMMELGAARD MADSEN. GADEPRÆSTEN.

gadeINGER GAMMELGAARD MADSEN. GADEPRÆSTEN. 357 Sider. 249,00 Kr
Med Gadepræsten kan Inger Gammelgaard Madsen melde dusinet fuld! Og det er absolut en historie der fanger læseren fra spids. Dramaet sættes i gang af en nogle juniorspejdere finder en død kvinde i et hus i Lisbjerg Skov. Ofrets ansigt er slået til ukendelighed, og hun har ligget død i flere uger. Det besynderlige er, at der ingen som kender hende tilsyneladende, og hun har ingen identitetspapirer på sig.
Sagen lander på Politikommissær Rolando Benito skrivebord. Og snart er han og hans team hos Østjyllands Politi efterforsker konstaterer at det bliver en hård nød at knække. Bl.a. fordi, hvem kvinden er, og hvad der er foregået i huset og ikke mindst at ifølge retsmedicineren er kvinden død af naturlige årsager, men det tror Rolando absolut ikke på. Han har aldrig set et mere unaturligt gerningssted end husets.
Samtidig er politiet koncentrerer sig om en anden aktuel sag nemlig at finde en gerningsmand, der har smidt sten fra en jernbanebro og dræbt en ung kvindelig billist.
En anden person som får betydning for sagernes opklaring Rolandos hustru Irene. Hun får gennem sit arbejde i Dansk Flygtningehjælp kontakt til den meget mystiske person som slet og ret kalder sig gadepræst. Han begynder at komme i deres hjem. Rolando er fra start af ikke tryg ved ham, og han sætter sig for at finde ud af, hvad det er, han skjuler.
Naturligvis bliver læsernes anden gamle veninde, Anne Larsen inddraget i begge sager gennem sit arbejde som journalist og studievært på TV2 Østjylland. Sammen med sin stedsøster kommer tæt på ulykken ved jernbanebroen, som måske kan være et drabsforsøg.
Efterhånden som efterforskningen skrider frem, viser det sig, at der er foregået noget uhyggeligt i huset i skoven, og det trækker forbindelse til en lille ø i Limfjorden med en grum fortid.
Gadepræsten er en af de aller aller bedste krimier i dusinet. Inger Gammelgaard Madsen, har lavet en flot research og på de oplysninger har konstrueret et meget tankevækkende og realistisk plot.
Der er 6 fornemme diamanter.40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!