Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MARIAN HANSON: ASPEKT FOR MORD.

adsMARIAN HANSON: ASPEKT FOR MORD. 299 Sider.159,95 Kr.
Under en gennemgang og søgning på hvad der var kommet af aktuelt fra de forskellige forlag gik jeg ind på BOD. Der blev opmærksom på fem under den fælles serietitler ”Stjernehimmel”.De er skrevet af Marian Hanson som trods navnet er pæredansk. (Hun har i øvrigt en flot hjemmeside www. Marianhanson.dk)
Jeg faldt pladask for heltinden i serien, astrologen Emma Johnston og hendes Strømmer ven. Marian Hanson kalder selv sin serie. ”Hyggelige krimier med med spænding, uhygge og romantik og et strejf astrologi”. Den aktuelle begynder med denne appetitvækker på bagsiden....
” Er der"Er der nogen?" spurgte hun angst. Det er bare mig."En del af mørket løsrev sig fra buskadset og trådte ud på stien foran hende ...
Da en ung kvinde bliver brutalt myrdet, står politiet på bar bund i sagen. Søsteren til den dræbte opsøger Emma Johnson og beder hende som astrolog se på sin dræbte søsters horoskop. Emma accepterer tøvende, og i horoskopet finder hun nogle antydninger, der får hende til at råde klienten til at gå til politiet med nogle spor, som fører til den dræbtes arbejdsplads. Men søsteren når ikke til politiet. På vejen bliver hun kørt ned og dræbt af en flugtbilist.
Emma tror ikke, trafikdrabet var en ulykke. Men politiet vil ikke lytte. Og pludselig er hendes eget liv i fare."Aspekt for Mord" er første bog i serien "Stjernehimmel" med astrolog Emma Johnson.
Bemærk: NB. Bogen har tidligere været udgivet med titlen "Jagende Skygger".
Finn Hansen. Giver 5 diamanter .
De følgende bind er på vej.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd