Tirsdag, september 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JUSSI ADLER OLSEN: OFFER 2117

jusi21JUSSI ADLER OLSEN: OFFER 2117. 489 Sider. 300,00 Kr.
Offer 2117 – er især helliget afsløringen af Assads fortid og nutid. For i over ti år har krøltoppen Assad som har været et gådefuldt kraftcenter i Afdeling Q. Men det bliver der lavet drastisk om på. En kædereaktion af voldsomme begivenheder bringer ham nemlig på randen af total nedsmeltning. Kun en hårdt prøvet Rose der selv fik svære ar på sjæl og krop i sidste bind kan hjælpe ham med at afkode de mørke dæmoner. De mørke kræfter vækkes til live af den spanske journalist Joan Aiguaders dækning af en bestemt flygtnings tragiske død. Med Assad i begivenhedernes centrum begynder tretten dages ulidelig nervepirrende nedtælling mod den ultimative katastrofe som planlægges til at finde sted midt i Europas hjerte, skånselsløst dirigeret af bagmanden fra Assads fortid, den irakiske bøddel Ghaalib.
Ikke nok hermed, rystes Afdeling Q af en central kollegas død og af et desperat forsøg på at forhindre en indesluttet og vanvittig drengs kompromisløse og morderiske handling. I kampen for at redde menneskeliv og få løst Assads traumatiske dilemma kastes Carl Mørck og resten af Afdeling Q direkte ind i stormens øje, hvor ingen bliver skånet for at tage drastiske beslutninger og for at handle med alle til rådighed stående midler.
Offer 2117 - er kort og godt årets bedste thriller. Jussi har skrevet en historie om Assad som både i plot og handling er et realistisk mesterværk. 6 diamanter. 40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!