Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

FINN HALFDAN: ORAKLET

orkFINN HALFDAN: ORAKLET 300 Sider. Kr.
Det er min navnebror Finn Halfdans 3. kriminalroman. Og lad det være skrevet med det samme den er ligeså spændende og medrivende som de forrige.
Handlingen er som følger: Daniel Bro mister som teenager sin søster, som bliver myrdet og sagen løber ud i sandet. Han søger målbevidst ind til politiet og vier sin karriere til at finde søsterens morder, men heller ikke han kan løse gåden og han er nu tvunget til at fortælle sine forældre den triste nyhed, at sagen bliver henlagt som uopklaret/opgivet.
Efter at have overbragt den sørgelige besked til sine forældre bliver Daniel ringet op på sin mobil og en forvrænget stemme tilbyder ham morderens navn på drabsmanden der har myrdet søsteren. Vedkommende, som kalder sig Delfi, og denne person påstår at kende op til flere uopklarede mords gerningsmænd. Han giver Daniel valget, at han frit kan vælge hvilken sag han vil have opklaret, dog kræver Delfi at Daniel betaler ham tilbage med at levere fortrolige oplysninger.
Daniel tror i starten ikke på Delfi personen. Han er tværtom, overbevist om at der blot er tale om endnu en telefontosse, der tror han/hun kan hjælpe, men så tager det hele sagen en drejning…
Det videre plot viser at det er en person som har kendskab til og har adgang til politiets fortrolige arkiver på en eller anden måde eller måske findes blandt Daniels egne kolleger. Der er 5 diamanter.40 5
Finn Hansen.

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd