Mandag, december 17, 2018

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CARIN GERHARDSEN: HENDES ISKOLDE ØJNE.

iskoldCARIN GERHARDSEN: HENDES ISKOLDE ØJNE. Oversat af Louise Ardenfelt Ravnild efter HENNES ISKALLA ÖGON. 2013. 376 Sider. Kr.  ?
Hendes Iskolde Øjne – Er det sjette bind i Carin Gerhardsens ”Hammarby-Serie”. Det er et vinteruvejr der trækker ind over Hammarby fredag aften som udvikler sig katastrofalt for en række personer. Sneen forhindrer dog ikke stockholmerne i at gå ud i mørket, hjem fra arbejde men også ud i byens natteliv hvor mange farer luer. Det resulterer i, at to kvinder ikke vender hjem igen. Det mærkelige er at de to kvinder levede tilsyneladende i velfungerende familier. Men også kun tilsyneladende, da kriminalkommissær Conny Sjöberg og hans politikollegaer fra Hammarby Politi begynder at kradse lidt dybere i overfladen, viser det sig ikke at være hele sandheden. Bag facaden har de to kvinder nemlig noget ubehageligt tilfælles. De har begge gode grunde til at slå sig selv ihjel.  
Hendes Iskolde Øjne - er som der skrives en fortælling om brutalitet. Om narcissisme, destruktivitet og hvordan ondsindede hensigter, forklædt som kærlighed, søger hen, hvor de mest sårbare mennesker bor.
Det er en fremragende psykologisk krimi som man ikke glemmer lige med det samme.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!