Tirsdag, september 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

B. J. STEEN: LURENDE LØVELOGIK.

lovenB. J. STEEN: LURENDE LØVELOGIK. 258 sider Kr.
I denne Steen B.J. Krimi følger vi pigerne Beate og Louise. De har gået i skole sammen, været tætte veninder, haft store problemer allerede fra skoletiden og har derfor ikke set hinanden i mange år.
Beate har slæbt sig igennem en sygeplejeuddannelse efter hun droppede ud af skolen.
Nu er de begge blevet sygeplejersker og mødes igen på samme afdeling hvor Beate er afdelingssygeplejerske og hvor Louise ansættes som sygeplejeassistent.
Som børn kæmpede de om drengenes opmærksomhed, nu har Beate været en del igennem med flere mænd og fået to børn med forskellige fædre. Det har ikke været problemløst, nu bor hun i et nyt rækkehus med børnene Viggo Villads og pigen Melitta.

Louise starter på afdelingen og igen går kampen ind om mændene.
Louise falder for en portør, men det varer ikke længe inden Beate har overtaget.
Louise finder en ny, bliver hurtigt gravid, aborterer og nu er det igen Beate der samler denne kæreste op og indleder et forhold.
Pludselig forsvinde Viggo Villads på vej hjem fra skole og ingen aner hvor han er. Alle i omgangskredsen har alibiet i orden, Beate har mange bekendtskaber.
Team Milton er på opgaven, Ella skal opereres for brystkræft, hun kæmper dog efter bedste evne.
Ibsen har som sædvanlig problemer med ekskonen og kæresten Søs har kastet sig ud i nyere religiøse sekter, samtidig med hun har fået ny medicin mod sin psykiske ustabilitet. Lie Mai er altid klar til nye opgaver, men kører helst sit eget løb og løber jo igen ind i store problemer.
Viggo Villads bliver fundet kvalt liggende i en sort sæk i vandet. Nu er der stor sorg og det bliver endnu værre da Melitta også forsvinder.
Ella er tilbage efter sin operation og alle leder efter mordere og bortførere.
Beate mener bestemt det er en børnelokker der er set i området. Hun har haft rigtig mange mænd som hun har udnyttet og alle er ikke lige tilfredse med hendes behandling.
Som altid lykkes det dog trods svære opgaver at finde den skyldige, uden at flere lider større overlast.
God sommerferielæsning. Der er 3 diamanter. 40 3
Hanne Pedersen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!