Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEEN. B. J.ENGLEHJEMMET

engSTEEN. B. J.ENGLEHJEMMET 262 sider. Kr
Grete Lise sidder og tænker tilbage på sin barndom og sine søskende. Hun er næsten 100 år og får besøg af sine børn, Irene og Bjørn, der vil overtale hende til at flytte på plejehjem.
Grete Lise er en bestemt dame, men trist over at hendes jævnaldrende er døde. Der er ikke mange glæder tilbage. En god krimi er dog noget hun holder af. Trods modstand flytter hun ind på plejehjemmet Livslyst og hvirvles snart ind i en virkelig krimi.
Kriminalbetjent Ibsen har fået Søs hjem fra psykiatrisk afdeling, hun bliver nu healet af Drude og vil gerne selv uddanne sig til healer. Søs får hele tiden nye småskøre ideer. Hun er halvsøster til Ella der også er kriminalbetjent i Team Milton.
Drudes mor bor på plejehjemmet hvor Grete Lise er flyttet ind. Drudes mor er dukkekunstner og hendes mand var også kunstner. Begge var misbrugere så Drude er opvokset hos en søster.
Elisabeth som moderen hedder findes myrdet på sit værelse, hun er blevet forgivet med digitalis i en kop te.
Digitalis er en smuk staude der blev brugt til fremstilling af hjertemedicin.
Nu kommer Team Milton på banen. På Elisabeths værelse er der fundet en sort engel og Li- Mei
Omdøber hjemmet til Englehjemmet.
Da ingen bliver nemmere med alderen går det ikke særligt godt blandt de ældre. Og da der er tale om et mord er stemningen kaotisk. Også hos personalet er der kritisk stemning. Alle skal afhøres og alle er jo under mistanke. Politiet kommer med sporhunde.
De ældre skal beskyttes og her kommer de frivillige ind. Plejehjemmet har to frivillige medarbejdere, Gabrielle og Magdalene, de skal nu passe på de mest udsatte beboere. Ejendommeligt med disse frivillige der uden uddannelse kan gå ind et plejehjems arbejdet. I dag hvor alle skal uddannes!
Carl Ejner er en knotten gammel herre med fine fornemmelser, hans fabrik er krakket, ham har den ene af damerne et godt tag på.
Uheldigvis findes Carl Ejner også myrdet med digitalis,denne gang sprøjtet i hans whisky flaske. Også hos ham findes der en sort engel.
Li-Mei går nu ind på sin app og finder uopklarede mord hvor engle indgår. Her finder hun mordet på Hubert og uden tilladelse fra Milton går hun i gang med sin egen efterforskning. Som tidligere bliver hun igen kidnappet . Det samme gør plejehjems lederen Janne, efter trusler fra en englevogter. Begge ligger nu i et mørkt rum.
Trods politihunde, betjente ,
kriseterapeuter og frivillige ser det ikke lovende ud.
Så er det godt Grete Lise ikke er helt affældig, nu træder hun i karakter, gør en modig indsats og får gang i opklaringen.
Det er en aktuel, sjov og spændende sag Steen B. J. har kastet os ud i.
Hanne Pedersen
Jeg giver det fulde antal diamanter.40 540
.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd