Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEEN, B. J. LOYALITETSEFFEKTEN.

loSTEEN, B. J. LOYALITETSEFFEKTEN. 257 sider
Psykologi studerende Sunnøve føler sig forfulgt. Hun er hundelufter for at tjene til studierne, men er nu bange for at gå alene. En sort Citroen følger efter hende. Hun får veninden Petra til at hjælpe sig med hundene.
Sunnøve har ikke besøgt sine forældre længe,de skændes sidst hun var der og det gider hun ikke høre på. Nu tager hun dog hjem til dem i deres store dyre villa. Et skrækkeligt syn møder hende, begge forældre ligger skudt på gulvet. Team Milton tilkaldes. En efterforskning går i gang.
Nu er der en kvinde der viser sig udenfor huset og vil i kontakt med Sunnøve. Det er Vanessa, hun har været faderens elskerinde i mange år og har et barn med ham. Faderen Ebbe har været ejendomsmægler, haft travlt og aldrig været hjemme om aftenen, hvor han har været sammen med Vanessa og barnet Jasmin. Vanessa invaderer nu nærmest Sunnøve.
Team Milton afhører naboer , familie, og begge forældres arbejdskollegaer . Det er ikke småting der dukker op. Der ligger en familietragedie bag som Sunnøve ikke kender til. Man har ikke brudt loyaliteten i denne familie. Det bliver en spændende efterforskning.
Sunnøve opdager at det slet ikke er hendes forældre dem hun er opvokset hos, men at der er penge med i spillet og hun er hemmeligt solgt adoptivbarn.
Hos Team Milton er der igen krise . Ibsen kæmper med sin egen sag. Søs, hans skrøbelige kæreste og Ellas halvsøster, er kommet i kløerne på en religiøs sekt.. Hun er simpelthen forsvundet. Der bliver hævet store summer på Ibsens konto. Han leder efter en dreng på en sort cykel der måske ved noget.
Igen en spændende ag aktuel Steen B.J. Sag , især i disse tider hvor mange børn ikke kender deres fædre.40 5

Hanne Pedersen

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd