Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ANNA BÅGSTAM. ØJENVIDNET

ojnANNA BÅGSTAM. ØJENVIDNET Oversat af Randi Bjerre Høfring efter ÖGONVITNET 352 Sider. Kr.
Handlingen i Øjenvidnet starter med at en kvinde findes brutalt myrdet i havnebyen Lerviken ved Øresund. Hendes øjenlåg er tapet fast, så øjnene er vidtåbne.
Det er dagen før Harriet Vesterberg er flyttet tilbage til sin fars hus, der ligger kun et stenkast fra gerningsstedet. Harriet har netop forladt Stockholm, og med et bristet kærlighedsforhold i bagagen. Mordsagen ser hun som en mulighed og en ny start som efterforsker ved Lands-kronapolitiet.
Men mordsagen udvikler sig hurtigt og giver i stedet store problemer for Harriet, der må kæmpe indædt for at holde sit arbejde og privatliv adskilt.
“Øjenvidnet”er et af bindene fra Forlaget Originals og Storytels lyd-E bøger (Læs People Press). Det er samtidig det første bind i krimiserien om efterforsker Harriet Vesterborg hvor handlingerne ligeledes kommer til at udspille sig i den idylliske fiskerlandsby Lerviken på Sveriges sydkyst: et fredeligt samfund, men også hvor mørke hemmeligheder lurer under overfladen.
Øjenvidnet kommer godt fra start og Harriet er et spænmdende bekendtskab som vi på KC seer frem til at følge. 5 diamanter.40 5

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!