Fredag, november 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

HEINE BAKKEID. MØD MIG I PARADIS

modHEINE BAKKEID. MØD MIG I PARADIS. Oversat af Anita Frank Goth efter MØT MIG I PARADIS. 2018. 388 Sider Kr.
Forlaget Lindhardt & Ringhof var sikker på de havde gjort et scoop da de sikrede sig rettighederne til at udgive Heine Bakkeids debutroman Jeg Vil Savne Dig I Morgen. For samtidig ville de allerede give bind i 2019 også.
Hovedpersonen i Mød Mig I Paradis er da også en gensyn med den tidligere afhøringsleder Thorkild Aske. Han bliver tilbudt et job hos krimiforfatteren Milla Lind i forbindelse med hendes research til en ny bog. Den populære forfatter er nemlig i gang med at skrive en krimi baseret på den virkelige historie om to pigers mystiske forsvinden fra et børnehjem.
Hvis Thorkild Aske havde kunnet forudse hvad det indebar havde han takket nej med det samme. Opgaven, viser sig, at forfatterens sidste konsulent blev dræbt under sin research, og Aske får hurtigt mistanke om, at der er en ubehagelig sammenhæng mellem de forsvundne piger, Milla Linds forfatterskab og hans forgængers død. Der er også flere af de forskellige personer der har skjulte og farlige dagsordner. Så intet er som det ser ud til. Krimicirklen bedyrer var Du vild med debut så går du ikke galt med Mød Mig I Paradis. Interessant plot og en gysende og meget uhyggelig slutning.
6 Diamanter.40 540
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!