Fredag, november 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SARAH BOUCHET. MIN MANDS ELSKERINDE

saSARAH BOUCHET. MIN MANDS ELSKERINDE. 400 Sider. Kr.
Det er en spændingsroman der fængsler læseren i et jerngreb fra spids af. Det handler om dystre hemmeligheder, der kan påvirke et helt liv, om skjulte begær, falske erindringer og også om uventede lys i mørket.
Susanne og Karl har været lykkeligt gift i 30 år. Nu vil de kaste sig ud i et helt nyt kapitel af deres liv og flytte teltpælene fra Langå til Frankrig. Susanne er taget i forvejen og netop ankommet i deres nye hus. Her falder idyllen fuldstændigt fra hinanden. Susanne mødes af to gendarmer der banker på og fortæller den chokerende nyhed, at Karl er død om bord på færgen til Jylland. Da det første chok har lagt sig for Susanne, dukker spørgsmålene op: Hvad pokker lavede Karl på den færge? Og var han alene? Var deres ægteskab overhovedet lykkeligt? Besat af at konfrontere den kvinde, Susanne forestiller sig har taget Karl fra hende, indleder Susanne en intens og følelsesmæssig jagt på sandheden. Ind imellem opfører hun sig som en ”hund i spil kegler”. Men hurtigt peger sporene også mod hendes egen fortrængte fortid. Og hvor langt er hun egentlig villig til at gå?
Det er en forrygende historie. Og faktisk står plottets løsning i......? Nej naturligvis afslører jeg ikke mere. Der er 6 Diamanter til dramaet.40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!