Tirsdag, december 10, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

DANIIELA TULLY. HOTELLET VED SKYGGESØEN

skyDANIIELA TULLY. HOTELLET VED SKYGGESØEN. Oversat af Svend Ranild efter HOTEL ON SHADOW LAKE. 2018. 353 Sider. Kr. 299,95.
Hotellet ved Skyggesøen – er en historisk thriller med et nutidigt spor og en familiesaga tilsat mystik og kærlighed. Bogen handling spænder over hundrede år, og to kontinenter og to verdenskrige. Samtidig er den også inspireret af virkelige hændelser i forfatterens egen familie.
Handlingen: Der er gået 27 år, siden Mayas elskede bedstemor forsvandt sporløst fra sit hjem i Tyskland. Nu er hendes lig dukket pludseligt op nær et hotel nord for New York – et sted, som Bedste ikke havde nogen umiddelbart forbindelse til. Spørgsmålet er, hvordan havnede hun dér – og ikke mindst hvad var dødsårsagen? Maya sætter sig for at opklare, hvad der egentligt er sket. Hun rejser derfor til USA, hvor hun kommer tæt på den magtfulde familie, som ejer hotellet nær findestedet – og hun særdeles tæt på et af de mandlige familiemed-lemmer. Men inden længe er Maya viklet godt og grundigt ind i et spind af løgne og hemmeligheder, som til sidst tvinger hende til at vælge, om hun vil sætte sit eget liv – og kærligheden – på spil i jagten på sandheden. Det er fra start til slut en medrivende og spændende historie som fanger læserens interesse og plot og persongalleriet giver fortællingen et ekstra drive. 5 Diamanter.40 5
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!