Tirsdag, december 10, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

GUILLAUME MUSSO. FORTIDENS MØRKE.

fortiGUILLAUME MUSSO. FORTIDENS MØRKE. Oversat af efter Anders Juel Michelsen efter LA JEUNE FILLE ET LA NUIT. 2018. 335 Sider. 249,95 Kr.
Under en usædvanlig heftig snestorm på Côte d'Azur i 1992 forsvinder en ung kvinde, Vinca Rockwell på 19 år, fra en gymnasiekostskole. Rygterne går på at hun er flygtet sammen med sin filosofilærer, som hun har haft et hemmeligt forhold til. Ingen har set Vinca nogensinde igen.
Femogtyve år senere, i 2017, mødes de tre gamle venner og hovedpersoner: Fanny, Thomas og Maxime igen i forbindelse med en genforeningsfest for gamle elever på gymnasiet Saint-Exupéry ved Antibes. De har ikke haft kontakt med hinanden siden de tog deres eksaminer. Dengang begik de også en frygtelig handling, som har præget deres liv lige siden, og tankerne om, hvad der skete med deres veninde Vinca, har de aldrig nogensinde glemt. Hvad værre er at nu skal skolen skal have bygget en ny sportshal, og den gamle skal rives ned, og deres hemmelighed i fare for at blive afsløret. For inden i murene ligger knoglerne fra et lig. Sandheden om, hvad der i virkeligheden skete, skal vise sig at være stærkt foruroligende og smertelig end de kunne have forestillet sig..
Guillaume Musso har nu skrevet 16 spændings-romaner. Alle har hver gang indtaget førstepladserne på Bestsellerlisterne. Hvilket der ikke er noget at sige til, slet ikke, hvis de resterende 11 bøger har de samme kvaliteter som de nu fem danske oversatte. Til Lindhardt & Ringhof kan vi derfor kun opfordre til. at udgive resten af Mussos thrillere. Der er naturligvis 6 Diamanter til Fortidens Mørke.40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!