Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MATT WESOLOWSKI. SEKS STEMMER.

dedkMATT WESOLOWSKI. SEKS STEMMER. Oversat af Maria Kopp efter SIXT STORIES. 256 Sider. Kr. 189,00
Hændelserne finder sted England, 1997. Her bliver liget af 17-årige Tom Jeffries fundet i marskområdet Scarclaw Fell, hvor han og kammeraterne var på hyttetur. Det hele ligner en ulykke, men ikke alle er overbeviste om den udlægning. Politiet undersøgelse udmunder sig i at det er en ulykke.
Ti år senere åbnes sagen dog igen. Det er personen Scott King, foruden at være internet-kultfigur også vært for en populær podcast. Han er altid skjult bag en maske når han interviewer personerne i sine dramaer. Dramaer der især tager udgangspunkt uopklarede mysterier, Han sætter sig for at undersøge, hvad der virkelig skete med Tom. I sin podcast-serie interviewer han seks forskellige mennesker, der alle var til stede den skæbnesvangre aften i Scarclaw Fell. I seks episoder kommer seks stemmer til orde, med seks forskellige syn på Tom på dagene op til hans død. De fleste af de talende var teenagere dengang, og deres minder om hændelsen sløres af fortidens intriger, rivalisering og jalousi – men for hvert interview afdækkes nye detaljer, og den uhyggelige sandhed tegner sig skarpere.
Seks Stemmer er fremragende kreeret. For gennem de seks forskellige personers udsagn og handlemåder præsenteres læseren for et medrivende og interessant plot. 6 Diamanter.40 540
Finn Hansen.

 

Our website is protected by DMC Firewall!