Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

C. L. TAYLOR. FRYGTEN

freuC. L. TAYLOR. FRYGTEN . Oversat af Marielle Nielsen efter THE FEAR. 327 Sider. 299,95.
Med nu 4 titler er C. L. Taylor blevet en fast forfatter i stalden hos Jentas. C. L. Taylor hvis navn er Cally Taylor debuterede allerede i 2014 med The Accident (Endnu ikke oversat til dansk). Men det er som bekendt, de fire næste titler Løgnen, Savnet, Flugten og Frygten. På vej er The Sleep og i 2020 er bebudet Strangers. Men tilbage til den aktuelle Frygten.
Den starter med appetitvækkeren således: Nogle gange vil din første kærlighed ikke slippe dig...
Det er det der skeer for Lou Wandsworth stikker af til Frankrig med sin lærer Mike Hughes. Hun troede, at han var hendes livs kærlighed. Men Mike var ikke den person, han så ud til at være, og han efterlod hendes liv i smadret.
Nu, da hun er blevet 32 år, finder Lou ud af, at Mike er i gang igen med at er involveret med teenageren Chloe Meadows. Fast besluttet på at historien ikke må gentage sig selv, vender Lou hjem for at konfrontere Mike med den skade, han har forvoldt hende.
Men Mike er et af værste rovdyr, og i takt med at Lou forsøger at straffe ham, bliver det klart, at hun meget vel kunne blive hans offer igen.
C. L. Taylor bliver bare bedre og bedre. Frygten er ihvertfald hendes allerbedste til dato. Hun har en formidabel evne til beskrive sine personer så de står knivskarpe og hun kan kreere plot som fængsler fra start til slut. 6 Diamanter.40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!