Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

REBECCA FLEET: GLASHUSET.

glassREBECCA FLEET: GLASHUSET. Oversat af Henriette Rostrup efter THE HOUSE SWAP. 309 Sider. 199.95Kr.
Et af de helt store trends i boligbranchen i dag, er at bytte lejlighed eller hus med fremmede. Og så holde en ferie anderledes i nye omgivelser. Det er den ide som Rebecca Fleet anvender i sin debutroman Glashuset. Undertegnede er sikker på at når man har læst bogen nok vil tænke sig om før de fører planerne ud i livet.
Da Caroline og Francis får et godt tilbud om at bytte bolig, så de slår til med det samme Udsigten til en uges ferie væk fra daglige trummerum og væk hjemmefra. De har været gennem et par hårde år er men er nu i fuld gang med at genfinde hinanden som par. De bliver dog noget forbavset da de ankommer, for det viser sig, at huset er halvtomt og upersonligt – så det er uhyggeligt svært at forestille sig, hvilket menneske der bor der.
Men langsomt begynder Caroline langsomt at afdække visse livstegn – der viser spor tilbage fra hendes eget liv. Blomsterne på badeværelset og musikken i anlægget. Det virker måske nok uskyldige i hendes mands øjne, men for hende er de alt andet end det. Det lader nemlig til, at den person, de har byttet bolig med, er én, hun plejede at kende særdeles godt. Og nu er denne person ovenikøbet i hendes eget hjem! Langsomt begynder uhyggen, utrygheden og de forskellige hændelser at udvikle sig. Hertil ikke mere om handlingen og plottet. Det er kort sagt og skrevet en Pageturner med stort P, som du ikke lægge fra Dig.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!