frit fald 457950JESSICA BARRY. FRITFALD. Oversat af Lilian Kingo efter FREEFALL. 397 Sider. 299,95 Kr. Atter præsenterer Jentas et spritnyt navn Jessica Barry. Det er en dame der lyder lovende for fremtiden hvis hun kan levere varen igen. Oplægget er: ”De siger, din datter er død. Du ved, de tager fejl”.
Det liv, hun Allison har opbygget – hendes perfekte forlovede, Ben deres luksusliv – forsvandt i løbet af et splitsekund. Nu er hun nødt til at flygte, ikke blot for at undslippe de mørke hemmeligheder i sin egen fortid, men også for at overliste den farlige person der lurer i kulissen En mand, der holder øje med hvert eneste skridt, hun tager.
I den anden ende af landet venter Allisons mor Maggie desperat på at få noget at vide om sin datter, der er forsvundet efter et flystyrt. Politiet tror fast på, at hun er omkommet, men Maggie nægter at acceptere den teori, at hun kan have mistet sit eneste barn, og hun sætter sig for at opspore sandheden.
Mor og datter er nødt til at kæmpe – for at overleve og for at finde vej gennem et sort spind af løgne og tilbage til hinanden, før det er for sent… Det varer noget før læseren finder den røde tråd der er skyld i farlige begivenheder og da det går op for hovedpersonerne. Nu ved de ikke hvem de kan stole på.
Fritfald - er spændende, medrivende men måske en anelse for lang. Derfor 5 Diamanter.40 5
Finn Hansen.