Mandag, december 16, 2019

HARLAN COBEN. LED IKKE EFTER MIG

cobenHARLAN COBEN. LED IKKE EFTER MIG. Oversat af Johnnie McCoy efter RUN AWAY. 359 Sider. 299,95 Kr.
Harlan Coben skriver mange af sine spændingsromaner hvor temaet er når det knager og der er problemer på den ene eller anden måde i Familielivet. Den nye Led Ikke Efter Mig – Er et strålende og frem-ragende eksempel herpå.
Det er Simons familie er tæt på at gå i opløsning. Hans teenager datter Paige er stukket af hjemmefra og har gjort det klart, at familien ikke skal lede efter hende. Hun har godt nok gjort før forsvundet men er vendt tilbage. Nu ser det dog ud til at det er alvor. Men Simon vil bare ikke give slip på tøsen, han vil finde hende koste hvad det vil. Han stopper ikke, selv om hans farlige eftersøgning fører ham lukt ind i en mørk og farlig verden, og før han ved af det, er både hans eget og hans families liv i fare.
Det er page-turner en spændingsroman der bringer koldsveden frem. Plottet er originalt selv om kommer en række overraskelser man ikke lige har set komme. Der udvikler sig mere og mere efterhånden som personernes hemmeligheder kommer for dagens lys. Harlan Cobens personer gode som onde sidder lige i øjet.
6 Diamanter.40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!