Mandag, december 16, 2019

KAREN MØLLER GROTHE. HÆVN.

hanvKAREN MØLLER GROTHE. HÆVN. 432 Sider. 229,95 Kr
Selv om man skriver historier om ”Krimi på kanten” kan der godt ske uhyggelige ting i det miljø. I Hævn, der er det første bind i serien. Og den er netop et strålende eksempel herpå. Det er nemlig et grusomt drab - en mishandlet krop hvor kønsdelene også mangler. Ofret er bagbundet og sat på havbunden på den yderste kant af Danmark. En forbrydelse, der sker i den barske natur ved Vadehavet og mellem mennesker i Sønderjylland.
Politikommissær, Thomas Andersen, der ellers havde set frem til på en rolig tilværelse med tid til at komme sig efter et brud.
Læseren følger en lille gruppe politifolk og en socialrådgiver, der arbejder hårdt på at opklare en forbrydelser - begået af den dræbte!
HÆVN er som skrevet en krimi på kanten. Det er medrivende historie om hemmeligheder, selvtægt samt en historie om retfærdighed. Det varer længe, før politikommissær endelig ser sammenhængen i en grum historie, hvor regningen skal betales, også selv om om prisen er høj.
Men hvem er hævneren? Det lykkes forfatter at holde gerningsmanden godt skjult for så tilsidst at komme med en overrumplende og men også logisk løsning.
Undertegnede var straks fanget af denne Krimi på kanten. Så derfor er der ingen tvivl om at det uddeles de maksimale 6 Diamanter fra Krimicirklen. Der ligger 2 bind til og venter.40 5
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd