Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ANGELA MARSONS. FORSVUNDNE PIGER.

forANGELA MARSONS. FORSVUNDNE PIGER. Oversat af Stig W. Jørgensen efter LOST GIRLS. 2015 Sider. 299,00 Kr
To piger forsvinder. Kun den ene vil komme tilbage.
Det forældrepar, der tilbyder den største løsesum, kommer til at se deres datter igen.
Det par, der taber, gør ikke. Tag ikke fejl. Et barn kommer til at dø.
Da bedsteveninderne på ni år, Charlie og Amy, forsvinder, bliver to familier kastet ud i et mareridt. En sms bekræfter det utænkelige: at pigerne er blevet ofre for en frygtelig kidnapning.
Uret begynder at tikke for kommissær Kim Stone og hendes team, da endnu en sms spiller familierne ud mod hinanden i kampen for at redde deres børn.
De bliver narret igen og igen, mens de afdækker et helt spor af mord, og Stone indser, at de brutale dræbere måske er de værste, hun hidtil har stået overfor. Hun forstår, at chancerne for at få pigerne hjem i live bliver mindre for hver time, der går.
Et mørkt net af hemmeligheder fra familiernes fortid rummer nøglen til at løse sagen. Men kan Stone holde sig i live længe nok? Eller vil et af børnene betale den højeste pris?
Forsvundne Piger – Er en af de mest uhyggelige bøger jeg har læst p.t. Det er nogen af de mest infame gerningsmænd vi har været præsenteret for. Chris Carter har fået en virkelig konkurent i Angela Marsons Kim Stone bøger. Plottet er unikt person galleriet viser nogle psykologiske typer er knivskarpt tegnet forrygende. Der er 6 skinnende Diamanter. PS Det er en page turner det er svært at lægge fra sig!
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!