Mandag, december 17, 2018

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MARI JUNGSTEDT: DEN SIDSTE AKT

densidsteaktMARI JUNGSTEDT: DEN SIDSTE AKT. Oversat af efter DEN SISTA AKTEN. 288 Sider. kr. 299,95.
Den Sidste Akt - skrevet af svenske Mari Jungstedt er efterhånden  hendes 10. kriminalroman på dansk men bare rolig der ligger endnu to titler og venter og lur mig om ikke vi også får den hun har skrevet sammen med gemalen. Men tilbage til Den Sidste Akt.
Hvor opstandelsen er enorm, da man finder liget af Erika Malm, som er en omstridt kendis og debatredaktør på en af Sveriges største aviser. Ofrets lig findes på et hotelværelse i Visby, bedre er det ikke at mordet finder sted midt under Gotlands store, politiske folkefest; Almedalsugen. Der er spor der peger i flere forskellige retninger – bl.a. fra et nynazistisk hadebrev, til et mystisk besøg på Romateatret, hvor repertoiret står på et skuespil af  Shakespeare, til en hemmelig elsker. De ansvarlige for efterforskningen er atter en gang politiinspektør Anders Knutas og hans kollega Karin Jacobsson. Men de skal ikke blot koncentrere sig om opklaringen af sagen – for hvordan takler de den spirende kærligheden, der imellem dem? Vanen tro og lige i hælene på politiets efterforskning ligger journalisten Johan Berg. Men efter hans familien er ramt af en ubegribelig tragedie, har han problemer med at få hverdagen til at hænge sammen.
Den sidste Akt – Er gudskelov ikke sidste akt for forfatterskabet Jungstedt og vanen tro, leverer hun igen en kompetent og medrivende krimidrama. Så det er bare at gæste nærmeste boghandel.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!