H Hansen

H Hansen

Fredag, 01 november 2019 10:58 In Forlag Tags

Anmeldelser Fra Forlaget Zara

zara

URSULA POZNANSKI: FEM. Oversat af Jakob Jonia efter FÜNF. Sider. Kr.
Pas på – geocaching (er en hobby hvor man ved hjælp GPS eller Smartphones kan finde skatte). Og Fem er ikke for sarte sjæle! For det man bliver ledt til af en bindegal morder er dele af parteret ligdele!
Foruden at være en højspændt krimi / thriller.er det der udspilles et uhyggeligt spil kaldet Død. Hvert lig eller ligdel er nemlig et spor! Dramaet starter med at en kvinde findes død på en mark, hvor køerne nok så fredeligt går og græsser i morgendisen. Kvinden er myrdet på bestialsk vis.
På hendes fodsåler er tatoveret GPS koordinater.
De fører til en hånd, indpakket i plastfolie, og en underlig gåde, hvis løsning igen fører til en ny boks med en anden adskilt kropsdel.
Det er et blodigt spil, som kriminalduoen i Salzburg drabsafdeling, Beatrice Kaspary og Florin Wenninger, er nødt til at spille med i.
Hvert vidne, politifolkene finder frem til, finder frem til er dræbt kort tid efter, og mordene følge på hinanden i stadigt voksende tempo, og efterforskerne er ved at løbe tør for tid. Og hvad værre er at, der stadig mangler en enkelt brik – nemlig den den alt afgørende. Denne østrigste kriminalforfatter har skrevet en virkelig spændende, interessant og originalthriller/krimi. En pageturner som vi garanterer Du ikke kan lægge fra Dig.
Finn Hansen.

 

 

Søndag, 13 oktober 2019 10:38 In Forlag Tags

Anmeldelser Fra Forlaget

kare

Her kommer om kort tid anmeldelser af 3 titler fra selvudgiver forlaget Karen Grothe. dk. Trilogien er udgives under serienavnet "Krimi På Kanten". Titlerne er: Hævn, Memento Mori og Havfrue Død. Noget at glæde sig til. Vi ønsker til sidst også Karens forlag velkommen på Krimicirklen

hanvKAREN MØLLER GROTHE. HÆVN. 432 Sider. 229,95 Kr
Selv om man skriver historier om ”Krimi på kanten” kan der godt ske uhyggelige ting i det miljø. I Hævn, der er det første bind i serien. Og den er netop et strålende eksempel herpå. Det er nemlig et grusomt drab - en mishandlet krop hvor kønsdelene også mangler. Ofret er bagbundet og sat på havbunden på den yderste kant af Danmark. En forbrydelse, der sker i den barske natur ved Vadehavet og mellem mennesker i Sønderjylland.
Politikommissær, Thomas Andersen, der ellers havde set frem til på en rolig tilværelse med tid til at komme sig efter et brud i privatlivet.
Læseren følger en lille gruppe politifolk og en socialrådgiver, der arbejder hårdt på at opklare en forbrydelse - begået af den dræbte!
HÆVN er som skrevet en krimi på kanten. Det er medrivende historie om hemmeligheder, selvtægt samt en historie om retfærdighed. Det varer længe, før politikommissær endelig ser sammenhængen i en grum historie, hvor regningen skal betales, også selv om om prisen er høj.
Men hvem er hævneren? Det lykkes forfatter at holde gerningsmanden godt skjult for så tilsidst at komme med en overrumplende og men også logisk løsning.
Undertegnede var straks fanget af denne Krimi på kanten. Så derfor er der ingen tvivl om at der uddeles de maksimale 6 Diamanter fra Krimicirklen. PS. Der ligger 2 bind til og venter.40 540
Finn Hansen.

memmeKAREN MØLLER GROTHE. MEMENTO MORI. 403 Sider. Kr.
Memento Mori - er det latinske ord for Husk Du skal dø – denne truende hilsen modtager - den stinkende rige (men også menneske skye) Marie Fisker Hansen. Men al den rigdom kan hun ikke bruge til noget mere, da findes hun død.
Nu er hun et grimt lig, der flyder et sted i Vadehavet. Druknet. Samtidig følger læseren morderens tanker. For mærkværdigvis var det ikke hensigten, at hun skulle dø, den gamle grådige kælling.
Jeg (morderen) ville bare give hende noget at tænke over - en advarsel - ligesom i brevene. Men det går galt!
Memento Mori - er en historie om grådighed, magt, profit eller hævn?
Flere mulige motiver skinner hurtigt i øjnene, til drabet på en ældre kvinde. Efterhånden som politikommissær Andersens og hans team efterforsker sagen bliver den mere og mere speget. Sagen udvikler sig for alvor da han begynder at koncentrere sin interesse til ferieøen Rømø, hvor antallet af mistænkte er lige så uklart, som vandet i mosehullerne på øen. Andersen er presset. Pressen ånder ham i nakken.
Memento Mori holder de samme fine takter som Hævn gjorde og Grothe viser lige hvordan en Krimi På Kanten skal skære masser af miljø, Ø-sladder, intriger, hemmeligheder og andre slige ting kommer for dagens lys. 6 Diamanter tildeles 2 bind i genren Udkants krimi. Nu glæder vi os til at læse Havfrue Død som er den sidste i trilogien.40 540
Finn Hansen.

 

 

Onsdag, 11 september 2019 11:08 In Forlag Tags

Anmeldelser Fra FORLAG MEMORIS.

forlagme

nogetCATHRINE STEADMAN: NOGET I VANDET. Oversat af Rasmus Hastrup efter SOMETHING IN THE WATER. 2018. 350 sider. 299,95 Kr.
På deres bryllupsrejse finder det unge par Erin OG Mark noget i vandet, som de vælger at undersøge nærmere. Dette ”Noget” - i det våde element, skulle de have holdt nallerne fra. For det de finder, forvandler hurtigt deres liv til en hverdag med en lavinelignende konstanthed af frygt. For gør de bare én ting forkert så kan det få dødsensfarlige konsekvenser. Kort sagt, enden på det hele!
Historien er en hæsblæsende, medrivende historie og et moralsk dilemma om, hvor langt man selv vil gå for at vinde. Som læser bliver man også hele tiden stillet over for spørgsmålene: Hvad ville Du selv have gjort i disse farefulde situationer og er det den rigtige beslutning. Historien har et unikt plot og personerne og miljøet er knivskarpt kreeret. Forfatteren Catherine steadman er skuespiller bl.a er hun med i den populære TV-serie Downton Abbey hvor hun har rollen som Mabel Lane Fox. Der er ikke noget at sige til alle de rosende superlativer som der vederfares bogen. Der 6. ægte diamanter fra Krimicirklen.
PS. En årets bedste læseoplevelser herom hersker ingen tvivl.40 540
Finn Hansen.

Tirsdag, 11 juni 2019 13:30 In Forlag Tags

Anmeldelser Fra

mon

 FORLAGET MONTAGNE

gramTHOMAS BAGGER. GRAV. 456 Sider. Kr.
Bagger har før fået udgivet disse to bøger Den Permanente og Super Star, på forlaget EC-Edition. Han har nu skiftet til andre græsgange nemlig det nye opstartet forlag Montagne. Han beholder dog stadig de to hovedpersoner fra de forrige bøger. Og Camilla Staal og Ask Hjortheede fra Østjyllands Politi bliver da også sat på deres karrieres hårdeste prøve, det sker da en ukendt mand dukker op på Politigården med en uhyrlig påstand. Manden fortæller, at han har kidnappet og begravet en kvindelig betjent. Hun er levende og udstyret med ilt til tolv timer, og nu er det op til de to efterforskere at løse en gåde, der kan slippe hende fri.
Det starter et hektisk kapløb mod uret, og da Ask og Camilla opdager der er en forbindelse mellem den nuværende sag og et uopklaret politidrab begået i halvfemserne, spidser situationen for alvor til. For hvad vil den mystiske mand bevise, og hvad har det gamle politimord at gøre med politikvinden, der ligger levende begravet? Og det vigtigste spørgsmål, skal morderen findes i deres egne rækker?
Samtidig huserer en anden gådefuld mand på Århus’ gader. Manden kalder sig selv for ‘Fangen’ og tørster efter én eneste ting: at tage hævn.
Dette drama er Thomas Baggers bedste bog hidtil og det siger ikke så lidtm for han høstede jo som bekendt stor anerkendelse og masser af fuldt fortjente rosende ord. 6 Diamanter.40 540
Finn Hansen.

rodDAVID GARMARK. RØD TÅGE. 432 Sider. Kr 299,95
David Garmark som ikke er nogen novice, tværtom Han har bl.a. fået udgivet tre bøger på forlaget turbine. På Montagne ”debut´en” starter med en ung mand findes død ved bredden af en sø på den altid tågede Hvidø. Efterforskningsleder Max Munk og hans makker Merian Takano fra Københavns Politi rejser til Hvidø for at efterforske drabet, som hurtigt bliver de hurtigt involveret i den lokale mystik som der er masser af. Flere beboere mener nemlig, at mordet er begået af Ellepigen, et overnaturligt væsen, som ifølge sagnet dukker op hvert hundrede år for at slå øens drenge ihjel. Den hopper efterforskerne naturligvis ikke på og afviser selvfølgelig teorien, men måske kan de ikke udelukke at der er nogen personer på øen, der profiterer på mystikken? For Hvidø lever af sin tåge, sin lokale heks og sine andre dunkle historier, som trækker turister til fra nær og fjern. Rød Tåge er det første bind i serien med det spændende par efterforskerne Max Munk og Merian Takago. Der er kun en ting at tilføje vi håber på et snarligt gensyn med forfatteren og hans interessante personer. 5 Diamanter.40 5
Finn Hansen.

 

ikdBRITT T. OKKING: ILDFUGL. 366 Sider. Kr.
Julie Nissen er ikke  hvem som helst kvinde. Hun er nemlig syvdobbelt Danmarksmester og firedobbelt Europamester i kampsporten Jiu-jitsu. Men det hjælper hende ikke mod ondskaben der er ved at snige sig ind i hendes eget hjem. Og da den viste personificeret i skikkelse hendes egen mand, krigsveteranen Jan.
Nu, fire år senere, bor Julie på landet med sin nye kæreste, den anerkendte psykiater Marcus Svensson. Han  har specialiserer sig i krigstraumer. Marcus ved dog ikke alt om Julies hemmelige liv: blandt andet hendes medlemskab af en barsk og hemmelig Fight Club der foregår dybt inde i den sydsjællandske skov.
Der kommer foo alvor gang i handlingen da Jan pludselig kontakter Julie med en foruroligende besked, der resulterer i at fortiden kommer krybende og truer med at smadre hendes og Marcus’ liv. Spørgsmålet er om Julie kan stole på sin eksmand, en fængslet krigsveteran med svære traumer? Og vigtigere endnu: kan hun i det hele taget stole på sig selv? For sammen med Jan dukker noget dystert op fra hukommelsens dybder, og Julie må til sidst kæmpe med alt, hvad hun har, for at finde frem til sandheden.
Britt Tippins Okking viser at hun også kan skrive et spændende værk i psykologiske genre kaldet Domestic Noir. Det er den genre hvor gerningsmanden er tæt på ofrene - Meget tæt i de nærmeste omgivelser  DBC sammenligner den også med klassikerne: Gillian Flynns Kvinden Der Forsvandt og Paula Hawkins Kvinden I Toget. Krimicirklen går lidt længere og tror den kan sagtens begå sig på den internationale scene også. 6 diamanter.40 540
Finn Hansen.  

Mandag, 01 april 2019 12:03 In Forlag Tags

Anmeldelser fra

Forlaget MRS. ROBINSON

rob

forSHARON BOLTON: FORTABT.
Normalt anmelder Krimicirklen ikke bøger som de ikke får sendt anmelder eksemplarer af. Men ingen regel uden undtagelse. Jeg har nemlig lige fået foræret (af min hustru) Sharon Bolton´s Fortabt der er udkommet på Forlaget Mrs. Robinson i 2018. Som bekendt er det jo jentas der overtaget Boltons forfatterskab.

SHARON BOLTON: FORTABT. Oversat af Jens Von Freisleben efter LIKE THIS, FOR EVER.2013. 480 Sider. 299,95 Kr.

London er opskræmt af en række mord hvor ofrene er 10 årige drenge. Drengen Barney som er en af hovedpersonerne er meget optaget af sagen, og prøver med fare for sit liv at finde andre spor til opklaringen. Sammen med vennerne, bruger de det sociale medie Facebook for at skaffe oplysninger.

Ligesom de færdes rundt i gadernes aftenmørke, for at undersøge tidligere drabssteder. Og måske opdage netop det spor som politiet måske har overset.

Barney er en lidt forsømt dreng der må klare sig selv på trods af at han bor alene med sin far. Moderen forsvandt på mystisk vis da Barney var ganske lille, og nu har han besluttet at lede efter sin mor.
Barneys nabo er (gudskelov) betjent Lacey Flint. Lacey der er syge-meldt efter sidste sag hun medvirkede i (Det var ”Dødens Stemmer”) og har ikke lyst til at blive blandet ind i den uhyggelige sag. Faktisk vil hun helst være i fred og ikke se andre mennesker.

Men Barney kontakter alligevel Lacey en sen aften og trækker hende langsomt ind i sagen i hendes bekymring for Barney. Samtidig med prøver kriminalkommissær Jonesbury gentagne gange har prøvet trække Lacey ud af hendes lukkede skal.

Hele historien afvikles et hæsblæsende, medrivende og drabeligt tempo. Det er kort sagt en rigtig spændende bog, der fuldt lever op til de store forventninger for de to andre bøger i serie.

Der er naturligvis 6 diamanter til Bolton og Lacey.40 540

Finn Hansen.

 

Onsdag, 27 marts 2019 14:51 In Forlag Tags

Anmeldelser Fra

FORLAGET SKJØDT

smaANDRÉS BARBA: SMÅ HÆNDER. Oversat af Ane-Grethe Østergaard efter LAS MANOS PEQUENAS. 97 Sider. 149,95 Kr.
Det er noget af et åbningsscene som Små Hænder lægger ud med"Min far døde på stedet, min mor på hospitalet."Marina har lært at sige sætningen uden tristhed, ligesom man siger sit navn til en fremmed, ligesom jeg hedder Marina og er syv år. På børnehjemmet bliver hun beundret af de andre piger.Og holdt udenfor. Dukken tager de fra hende. Men så finder Marina på en leg. På skift bliver pigerne klædt ud som dukke. Dukken ligger stille og kan ikke tale. Bare lytte. Endelig en nat får Marina lov at være dukken. Små hænder er under filmatisering af det anerkendte britiske produktionsselskab 4Film Production, som bl.a. har været med til at lave film som 12 Years a Slave, Slumdog Millionaire, Dancer in the Dark og Buena Vista Social Club. Andrés Barba fik i 2017 tildelt den store spanske romanpris Premio Herralde for Lysende republik, som også er udkommet på dansk. Prisen favner hele den spansktalende verden og er tidligere tildelt blandt andre Roberto Bolano, Guadalupe Nettel og Álvaro Enrigue.
Forlaget skriver:”Fra tid til anden dukker en forfatter op, som ikke bare registrerer ting, men optegner en helt ny virkelig, der kan kaste lys over vores mørkeste følelser. Franz Kafka gjorde det. Bruno Schultz gjorde det. Og nu også Andrés Barba. Edmund White. Forlaget Skjødt har gjort det sin metié at præsenterer de forfatter fra de spansk talende lande”.
Der er kun at tilføje fra Krimicirklen . Det er både en spændende og sproglignydelse at læse dette lille unike værk.
Finn Hansen. Derfor 6 Diamanter. 40 540

Onsdag, 20 marts 2019 14:31 In Forlag Tags

Anmeldelse Forlaget Bluefox.

defPERNILLE T. BOLDEMANN FROSNE MINDER. 474 Sider. 289,95Kr. Pernille T. Boldemann er Bornholmer og det er hendes debut i spændingsgenren.
Hovedpersone er den forpinte og tidligere soldat, Zeb Lyngby Uchida. Han er ved at miste håbet om at få forældremyndigheden over sin lillesøster, efter et voldsomt biluheld kostede forældrene livet. Men så træder hans bedstefar til og giver ham en sidste håndsrækning og mulighed for at få styr på sit liv, og så må Zeb flytte til New York.
Midt i sin genindtræden i familiens dojo, roder Zeb sig desværre en aften ind i en gadekamp, der vækker jægeren i ham, og med det resultat at han bliver involverede i undergrundskampene i ”The Cage”, hvor han lægger sig ud med byens værste karteller.
Samtidig rodes Zeb ind i den komplekse Michel de Basquites hjemsøgende fortid, der sender dem på flugt fra en bestialsk morder. Nemlig morderen der for 13 år siden myrdede en hel skoleklasse i skovene udenfor Paris – foruden én … Det er en fremragende debut. Forfatteren har med sine hovedpersoner stikket et rigtigt godt plot og der er masser af action og spænding på et højt niveau.. 5 diamanter.40 5
Finn Hansen.

 

 

Onsdag, 20 februar 2019 12:11 In Bøger Tags

BØGER PÅ VEJ.

book

 UNDER DENNE TITEL, KAN DU FOR EFTERTIDEN HOLDE DIG ORIENTERET OM HVAD DER ER PÅ VEJ AF NYE TITLER. VI OFFENTLIGGØRE FLERE MÅNEDER AF GANGEN. ALTSÅ IKKE KUN MÅNEDEN VI ER INDE I. HÅBER DU SYNES OM IDEEN.

BØGER DU KAN FORVENTE I MARTS MÅNED.

1/3 Eva Maria Fredensborg Den Tavse Røver.
1/3 Dan T. Sehlberg Det Brændende Brev.
1/3 Matthew Arlidge Kongens Efterfølger.
4/3 C.J Tudor Dengang Annie Thorne Forsvandt.
7/3 Marianne Monteau: Satans Yngel.

8/3 Brad Parks. Ikke Et Ord.
11/3 Clare Mackintosh Lad Mig Dø.
11/3 Lilja Sigurdardóttir Snaren.
12/3 Lisa Jewell Og Så Var Hun Væk.
14/3 Ruth Ware Mrs. Westaway Er Død.

14/3 Pernille T. Boldemann. De Frosne Minder. *2019
15/3 Liza Marklund Sort perle. ANMELDES IKKE
15/3 Viveca Steen Dårligt selskab.
15/3 Mona Hawtorn Andersen “Beelzebul.
15/3 Anne Holt En grav til to
15/3 Randi Faxøe Riisom Mordet på Ærø.
15/3 Allan Erik Mortensen Arvingen.
15/3Tommy Thorsteinsson Havhvepsen.
21/3 Michael Ford: Holger Danske.

21/3 Renee Knight Sekretæren.

21/3 Lindwood Barclay: De 23.

21/3 Mick Herron: Slagteheste. *2019

21/3 Kim Faber & Janni Pedersen: Vinterland. *2019
22/3 Finn Halfdan Oraklet.

Henrik Bruun: Operaion Nyttige Idioter.
22/3 Lars Kjædegaard Rige svin.
22/3 Gunnar Staalesen “Udenfor er hundene.
22/3 Tom Egeland Codex
22/3 Elly Griffiths Døden på museet.
26/3 Jørn Lier Horst Det inderste rum.
28/3 Pernilla Ericson Vildfremmede.
28/3 Linda Castillo I al hemmelighed.
28/3 Rikke Dahl Som om vi aldrig fandtes.
28/3 Camilla Grebe Dvale.
28/3 Graeme Macrae Burnet Ulykken På A35.

29/3 Claus Hagstrøm: Nordlys. *2019

29/3 Gard Sveen Bjørnen.

29/3 Nadia Dalbuobno: Amerikaneren.
29/3 Jorge Zepeda Patterson Den Sorte Trøje.
29/3 Bo Svernström Ofrenes Offer.
29/3 Elsebeth Egholm Frit fald.
29/3 Michael Connelly Mørkets Ridder.
29/3 Ian Rankin I løgnens hus.

BØGER I APRIL.

2/4 Donato Carissi: Rød Tåge.
2/4 Daniel Silva. Den Anden Kvinde.
3/4 “Håndværkeren” af Sharon Bolton
3/4 B. A.“Bring mig tilbage”
4/4 Rasmus Dahlberg: Thors Hammer.

4/4 Joakim Zander: Vennen.

5/4 NELE NEUHAUSE DE LEVENDE OG DE DØDE

5/4 Jussi Adler Olsen: Små Diskrete Mord Og Sprækken.

5/4 Hariet Tyce: Bitter Frugt.

5/4 Tove Asterdal: Blindtunnel.

5/4 BRITT TIPPINS: Ildfugl.

5/4 Camilla Läckberg: Det gyldne Bur.

5/4 Lasse holm. Lodbrogsønnernes Død.

6/4 Inger Gammelgaard Madsen: Gadepræsten.

6/4 LINDHOLM & ZORNIG: Et Ubetydelig Mord.

9/4 David Garmark“Fantomsmerter” 

1/4 JONATHAN HOLT: FORRÆDEREN.

12/4 PHILIP KERR: METROPOLIS.

17/4 STEEN, B.J. : HYPNOSEEFFEKTEN.

17/4 RUTH CORDUA: ARILDS TID.

17/4 MONA HENNY: PUSLESPILLET 2

18/4 Thomas Bagger: Grav.

19/2 Tommy Thorsteinsson. Havhvepsen.

19/2 ELIZABETH MACNEAL:Dukkeværkstedet.

BØGER I MAJ.

BØGER I JUNI

4/6 “Mød mig i paradis” af Heine Bakkeid

6/6 “Kniv” af Jo Næsbø

6/6 “Vold” af Yrsa Sigurdardóttir

13/6 “Ti svenskere skal dø” af Martin Österdahl

14/6 “Offer 2117” af Jussi Adler – Olsen

14/6 “En Anonym Pige” af Geer Hendricks & Sarah Pekkanen

14/6 Alessandr Perissinoto Titanics Orkester.

14/6 Antonio Manzini. Sort Piste.

14/6 Marco Malvaldi. Fordækt Spil.

14/6 Arno Saar. Toget Til Tallinn.

17/6 Tom Oxager Farmen Hilltop.

19/6 “Nemesis” af Chris Carter

21/6 “Et mørke iblandt os” af Mari Jungstedt

21/6 Walter Lucius Englen I Skyggen. 

Juli:

1/7 Patrick Hasburgh “Pirata” 

8/7 Allan Erik Mortensen Små Øjne Kan Også Huske.

8/7 Allan ERik Nortensen Arvingen.

8/7 Else Lefmann Biblioteksmodet I Hasle.

24/7Jens Hostrup. Ligevægt

24/7 Peter Elkjær Larsen Øverste Etage

AUGUST.

1/8 Steve Cavanagh Løgneren.

1/8 Peter Dreyer & Jens Jørgen Hansen. Hofdamens Nabohjælp.

5/8 Ingar Johns Rud Korset.

6/8 Thomas Rydal. De Tre Paver.

6/8 Emelie Schepp. Mester Jakob.

13/8 Mogens Blom. Dobbeltspil I Odessa.

13/8 Jessica Fowles. De Smukke Unge Døde.

15/8 Sarah Linderoth Bouchet. Min Mands Elskerinde.

15/8 Tina Frennsted. Forsvundet.

16/8 Mads Peder Nordbo. Kvinden Med Dødsmasken.

8/8 Martin Holmén: Nede Til Tælling.

22/8 Matthias Edvardson En helt Normal Familie. ANMELDES IKKE

22/8 David Lagercrantz. Hende Der Må Dø.

22/8 Pascal Engman Patrioterne.

23/8 Adele Parks. Hun Var Velkommen.

23/8 Steen Langstrup. Tabu.

Steen.B. J. Overvågningseffekten

Steen.B. J. Svigermoreffekten

Steen. B. J. Hypnoseeffekten.

Steen. B. J. Natfarlig Have.

 

SEPTEMBER.

1/9 Keld Broksø. Fjendespor. '2019

2/9 “Giften” af Inger Wolf
2/9 “Liv” af Mikaela Bley
2/9 “Destination Dallas” af Lou Berney
2/9 “Det rene guld” af Karin Slaughter & Lee Child
3/9 “Nede til tælling” af Martin Holmén
4/9  Birgithe Stender-Jensen. Vintermørke.

6/9 “Vådeskud” af Katrine Engberg. ANMELDES IKKE
6/9 “Mordet på en havfrue” af A. J. Kazinski.

6/9 Steen Langstrup. Tabu.

6/9 Morten Thor Hansen. Hadets Onde Cirkel.
12/9 “Monte Perdido” af Augustin Martinez
13/9 “Led ikke efter mig” af Harlan Coben
13/9 “Fortidens mørke” af Guillaume Musso
13/9 “Halvmorderen” af Håkan Nesser
16/9 “Banditter i habitter” af Poul-Henrik Pedersen
17/9 “Dødfunden” Gretelise Holm
17/9 “Fatale sekunder” af Erik Frandsen
17/9 “Vendsysselvendettaen” af Marianne Christensen
18/9 “Anstalten” af Stephen King
18/9 “Skyggespillet” af Peter Mogensen
20/9 “Stephanie Mailers forsvinden” af Jöel Dicker. ANMELDES IKKE
20/9 “Otte måneder” af Magnus Montelius
20/9 “Seks stemmer” af Matt Wesolowski
25/9 “Skammekrogen” af Sofie Sarenbrant
27/9 “PROXY” af Steffen Jacobsen.

30/9 Cathrine Steadman. Noget I Vandet.

OKTOBER

1/10 “Blodengel-Tandsamleren” af Lotte Petri

1/11 “Sensommerjagt” af Anders De La Motte

1/10 “Mord i pillemark” af Lene Jo Hursh

4/10 “Det tavse vidne” af Elly Griffiths

10/10 “H.C. Andersen-mordene” af Wind-Hansen

10/10 “Den sidste enke” af Karin Slaughter

14/ 10 James Lee Burke. Skinsygens Tid.

14/10 “For Ellen” af Thorsten Kranz.

14/10 Karen Grothe. Hævn.

14/10 Karen Grote. Memento Mori. *2019

14/10 Karen Grothe.  Havfrue Død. *2019.

15/10 Belinda Bauer. Knæk.*2019

22/10 Alafait Burke “Bag Facaden.

23/10 “Stilleleg” af Lone Theils

24/10 “Døden På Stranden” af Ann Cleeves

24/10 “Røgslør” af Horst & Enger

24/10 “Den der falder” af Michael Larsen UDSKUDT

25/10 “Hun skal leve” af Anders Roslund

25/10 “Soldier Blue” af Lotte & Søren Hammer

25/10 “Hadets onde cirkel” af Morten Thor Hansen

25/10 Angela Marsons. Forsvundne Piger.

31/10 “Skytsengel” af Michael Katz Krefeld

31/10 “Askehave-Forbandet blod” af Jakob Melander

31/10 “Jeg testamenterer” af Jan Theile

NOVEMBER

1/11 David Jackson. Hjælperen.

1/11 John Le Carré. Fri Agent

5/11 Stev Sherez Mørk Hævn.

5/11 Simon Kernick. Gravpladsen.

7/11 Anne Linnett Fucked.

8/11 Lill Bowman. Glemt.

8/11Michelle McMamara. Jeg Forsvinder I Mørket.

13/11 Rune Stefansson. Korsborg

14/11 Dennis Jürgensen. Faldende Masker.

15/11 Sara Blædel. Pigen Under Træet.

15/11 Don Winslow. Grænsen

18/11 Torben Svendsen. Dyrets Ø

18/11 Steen B. J. De Danske Piger.

20/11 Peter Mogensen. Skyggespillet.

21/11 Ann Cleeves. Løbeild

28/11 Matthew Arlidge. Dåseskjul.

28/11 Lee Child. Bytteleg.

28/11 Brad Parks. Tættere End Man Tror

29/11 Michel Bussi. Tiden Er En Morder.

JANUAR 2020 

10/1 Silja Sigurdsdottir Buret

23/1 Caroline Erikson. Hun Som Våger.

20/3 Viveca Sen. I Hemmelighed Begravet.

26/3 Gerhardsen. Det Der Ligger Gemt I Sne.

6/3 Anna Jansson. Alle Kan Se Dig

25/2 Maria Adolfsson. Fejltrin Doggerland. Bind. 12/4 

 

 

 

.

 

 

 

Mandag, 07 januar 2019 14:14 In Forlag Tags

Bøger fra Aalborg unversitets forlag  kommer her.

pilotKJETIL SANDVIK: PLOT TIL LYST. SPILBARE MORDGÅDER PÅ TVÆRS AF MEDIER. 188 Sider. 2015 Den velfungerende krimi faciliterer denne dobbelte plotlæsning ved at muliggøre en særlig form for legende og udforskende interaktion mellem læser og plot: Ved at lægge spor ud og holde tolkningsmuligheder og løsningsmuligheder åbne får vi mulighed for at påtage os og udføre opklaringsarbejdet side om side med detektiven, efterforskeren. Krimien skaber en handlingsstruktur og et handlingsrum, som vi ikke blot projiceres ind i, men som vi også får en oplevelse af at kunne deltage handlende i.
Bogen har fokus på udvikling og udfoldelse af begreber og teorier for en særlig form for plotstruktur, der inviterer os med ind i selve handlingens rum og forløb og giver os forskellige handlingsmuligheder i forhold til disse. I bogen omtales denne særlige form for plot for forlystelsesplot med henvisning til forlystelsesparken og den særlige form for interaktiv fortælleform, som vi finder der: en struktur af handlingsmuligheder, som den besøgende kan engagere sig i og handle i forhold til.
Plot Til Lyst - er endnu en spændende afhandling om kriminal-litteraturen på godt og ondt i bogform og andre massemedier. Det er fascinerende når de lærte gennemgår genren med tættekam. Jeg kan bare med ro i sindet anbefale Plot til Lyst. For det var med stor lyst og glæde jeg læste dette værk og giver det 5 Diamanter 40 5. Titlen fanger straks interressen for undertegnede.
Finn Hansen.

Mandag, 07 januar 2019 13:46 In Forlag Tags

Forlaget side


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/krimi-cirklen.dk/public_html/templates/tx_zenith/html/com_k2/default/user.php on line 267
Side 1 ud af 5