Alvilda

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Bøger anmeldt fra forlaget Alvilda kommer her

pigenSYLVAIN RUNBERG & JOSÉ HOMS MAN. MILLENNNIUM 2: PIGEN DER LEGEDE MED ILDEN. Oversat af Francois – Eric Grodin efter Stieg Larssons PIKEN SOM LEKTE MED ELDEN. 126 Sider. Kr. 249,95.
Mikael Blomkvist er som ansvarshavende redaktør på bladet "Millennium" på sporet af en sag om omfattende sexhandel, der involverer højtstående personer. Efter en række koldblodige mord kommer den unge, utilpassede superhacker Lisbeth Salander under mistanke. Mikael Blomkvist er den eneste, der tror på hendes uskyld, og deres veje krydses igen, mens jagten på sandheden udvikler sig til en kamp på liv og død – og en rejse tilbage til en brandfarlig fortid. Den belgiske forfatter Sylvain Runberg og de spanske tegnere José Homs og Man har fået frie hænder til at omsætte Stieg Larssons verdensberømte romantrilogi til tegneserie i tre bind, hvoraf dette er det andet. Det nye bind tager den røde tråd op hvor vi forlod Salander & Blomkvist.  Igen er det et pragtværk af en tegneserie. Leveret i forskellige lækre farver. Historien kender vi jo og forfatter og tegneren følger den i det store hele til punkt og prikke. Det et Must for alle som er fascineret af ”Millennium- Universet”. Anbefales på det varmeste bind 2 er lige som bind 1 alle pengene og vi på Krimi-Cirklen glæder os til det tredje bind Luftkastellet Som Blev Sprængt.

Finn Hansen.

 

luftSYLVAIN RUNBERG & MAN STIEG LARSSON JOSÉ HOMS: MILLENNIUM 3. LUFTKASTELLET DER BLEV SPRÆNGT.  Oversat af Francois Eric Grodin efter LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES. 126 Sider. 249,95
Med albummene:1.Mænd Der Hader Kvinder. 2. Pigen Der Legede Med Ilden Og nu det afsluttende bind 3. Luftkastellet Der Blev Sprængt - fik vi danske læserne også en fornemt udført opfølgning i streg og farver af Stieg Larssons Millennium serie. Sidste album tager handlingen op hvor vi i bind 2 forlod Lisbeth Salander hårdt såret men alligevel undsluppet væk fra huset, hvor hendes far, den brutale menneskehandler Zala, havde holdt hende indespærret. Han er nu ved at komme sig efter det drapelige øksehug i kraniet, som Lisbeth gav ham. Nu skjuler hun sig for politiet, der anklager hende for mord. Samtidig arbejder onde stærke kræfter på at gøre hende tavs og udslette alle spor af en dyster hemmelighed, der truer med ryste samfundets øverste magt elite i landet. Der hersker ingen tvivl om, at dette er og bliver et must for alle fans af Millennium-trilogien. Den er alle pengene værd og undertegnede kan ikke anbefale den nok. Altså op i kanen og afsted til bogladen.

Finn Hansen.

Læst 2534 gange Senest ændret Onsdag, 06 december 2017 12:15
Søndag, 15 marts 2015 22:01 Skrevet af  In Forlag
Mere i denne kategori: « Artpeople Aronsen »