FORLAGET SAGA/ LINDHARDT & RINGHOF

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

FORLAGET SAGA.

saga

omSOPHIE HANNAH: MYSTERIET OM DE TRE KVARTE. Oversat af Mette Wigh Tvermoes efter THE MYSTERIOUS OF THREE QUARTERS. 2018 sider. Kr.

Verdens mest elskede detektiv, Hercule Poirot – den legendariske stjerne fra Agatha Christies Mordet i Orientekspressen og i nyere tid Monogram-mordene og Skæbnesvangert testamente – vender tilbage i en velskrevet, diabolsk snedig krimi, der foregår i 1930’ernes London.

Læseren møder Hercule Poirot da kommer hjem fra frokost en dag. For da han står ved sun bopæl bliver han mødt af en meget vred kvinde. . Hun kræver nemlig at få at vide, hvorfor Poirot har sendt hende et brev, hvor han anklager hende for mordet på Barnabas Pandy – en mand, som den vrede dame aldrig har mødt eller hørt om. Det samme gælder Poirot. Han har heller aldrig hørt om Barnabas Pandy og har naturligvis ej heller anklaget nogen for mord. Rystet går han ind i sit hjem, for blot at opdage, at han har en gæst, der venter på ham – denne gang en mand, som hævder at have modtaget et brev fra Poirot samme morgen, hvori han også anklages for mordet på Barnabas Pandy.

Poirot spekulerer på, hvor mange flere mærkelige breve af den slags, der er blevet sendt i hans navn. Og han sætter sig for at finde ud af hvem har sendt dem, og hvorfor? Og vigtigere endnu: Hvem er den mystiske Barnabas Pandy? Er han død? Og hvis det er tilfældet, blev han så myrdet? Spørgsmålet er om Poirot kan finde svarene uden at bringe flere menneskeliv i fare?

Sophie Hannah viser her med sin tredje Hercule Poirot kriminalroman at hun tager det meget seriøst at hun er blevet valgt som arvetager og skribent af den engelske Krimidronning Agatha Christie. Hun har også taget arven op fra Agatha Christie og skrevet 3 bøger i hendes ånd. Og fører med stort håndelag den populære, belgiske detektiv Hercule Poirot hovedperson videre med stor succes.

Sophie Hannah (f. 1971) er en engelsk digter og forfatter. Hun har udgivet flere digtsamlinger og har blandt andet været nomineret til den engelske T S Eliot-pris. Mest kendt er hun dog for sin krimiserie med karaktererne Simon Waterhouse og Charlie Zailer i hovedrollerne. Hvem ved om vi på et tidspunkt også stifter bekendskab med de to herre? 40 5

Finn Hansen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/krimi-cirklen.dk/public_html/templates/tx_zenith/html/com_k2/default/item.php on line 214
Læst 692 gange Senest ændret Mandag, 18 februar 2019 09:16
Mandag, 28 januar 2019 13:39 Skrevet af  In Forlag